Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Rodinná tragédia na diaľnici má štvrtú obeť: Zomrelo aj 4-ročné dieťa

Pri tragickej nehode prišli o život štyri osoby. V aute boli aj dve deti. Prežilo len bábätko.

Ilustračný obrázok k článku Rodinná tragédia na diaľnici má štvrtú obeť: Zomrelo aj 4-ročné dieťa
6
Galéria

Aktualizácia: Nehoda si vyžiadala životy štyroch ľudí. Posádku tvorili traja dospelí – 35-roční rodičia, 62-ročná spolujazdkyňa a dve deti – štvorročné a päťmesačné bábätko. Iba najmenšie dieťa tragickú nehodu prežilo a vyviazlo bez zranení.

V stredu 13. septembra ráno došlo k tragickej dopravnej nehode na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy, pred 40,000 km. Vyžiadala si viacero obetí. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

„Polícia je na mieste tragickej nehody. V tejto chvíli už vieme potvrdiť, že nehodu neprežili viaceré osoby,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

K nehode došlo v stredu, krátko pred 8.00 h ráno neďaleko odpočívadla Čataj. „Vodič na dodávke Fiat Ducato, s poľským evidenčným číslom, zišiel z nezistených príčin mimo cestu a narazil do stromu. V aute boli 3 dospelé osoby a 2 deti,“ dodáva polícia.

Rodinná tragédia

Na mieste zasahovali aj dva záchranárske vrtuľníky. „Dodávka, v ktorej sa viezlo päť osôb, z toho dve maloleté osoby, zišla mimo vozovky a čelne narazila do stromu. Tri osoby utrpeli po náraze zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom, záchranári tu boli bezmocní,“ konštatujú leteckí záchranári.

Bratislavská posádka leteckých záchranárov si po pristátí vedľa miesta nehody prevzala do svojej starostlivosti dieťa, ktoré utrpelo vážne poranenia viacerých častí tela.

Záchranári mu na mieste poskytli neodkladnú zdravotnú starostlivosť a po preložení na palubu bolo v kritickom stave letecky prevezené do Národného ústavu detských chorôb v Bratislave.

„Druhé dieťa si od pozemných záchranárov prevzala nitrianska posádka. V stabilizovanom stave pri vedomí bolo dieťa prevezené taktiež do Národného ústavu cievnych chorôb v Bratislave,“ dodáva letecká záchranná služba.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

MIMORADNE TRAGICKÁ NEHODA NA D1: POĽSKÉ AUTO NARAZILO DO STROMU ✝️ Polícia je na mieste tragickej nehody. V tejto...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, September 12, 2023
ZDRVUJÚCE následky nehody pri Trnave: Prežilo len 5-mesačné bábätko
6
Galéria
Zdroj: TASR/ HaZZ v Bratislave
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM