ELA Magazín Ona

Miss Tourism World Čína: Pôvabná Slovenka Laura Majerčáková sa dostala do TOP 10!

20-ročná modelka z malej dedinky Levkovce v okrese Kežmarok získala titul Miss Tourism World Slovakia 2023, ešte v auguste tohto roku.

Ilustračný obrázok k článku Miss Tourism World Čína: Pôvabná Slovenka Laura Majerčáková sa dostala do TOP 10!
9
Galéria

Týmto víťazstvom sa mohla zúčastniť na Miss Tourism World 2023, ktorá sa konala od 9. do 25. decembra v Číne.

Finalistky z takmer 70 krajín

Finalistky takmer zo sedemdesiatich krajín sveta boli sústredené v luxusných hoteloch ležiacich na plážach v Quanzhou City, Fujian Province, China, kde vykonávali rôzne aktivity.

Každý deň mali niekoľko hodín náročných skúšok a choreografií na finálový večer. Absolvovali aj niekoľko oficiálnych fotení a natáčanie reklamných spotov. Okrem povinností si však aj trošku oddýchli a spoznali Čínu.

Východniarka bodovala

Chodili na zaujímavé turistické prehliadky a vykonávali rôzne športové aktivity. Navštívili chrámy rôznych náboženstiev a mali možnosť vidieť tradičné profesionálne čínske vystúpenia.

Lauru najviac zaujala Puppet show, kde boli herci v rôznych maskách. Bolo to niečo typické práve pre Čínu. Po vystúpeniach mohli vyskúšať hranie na rôznych hudobných nástrojoch. Spoznali čarovné mesto Sheshancun kde ich sprevádzal obrovský sprievod ľudí.

„Počas finálového večera sa finalistky z celého sveta predstavili v plavkách, vo večerných šatách, v národných kostýmoch a voľných disciplínach. V súťaži sa však nehodnotila iba fyzická krása. Dôležitým kritériom bola aj osobnosť a charizma, ktoré Laura spĺňa po všetkých stránkach,“ uviedla pre Dnes24 Katarína Ficelová, majiteľka agentúry Black&White Productions, ktorá vlastní licenciu na výber a delegovanie kráľovien krásy, ktoré reprezentujú Slovensko, Českú republiku, Poľsko a Maďarsko na Miss Tourism World v Číne.

Okrem vedľajších titulov vyhlásili TOP 10, kde sa Laura prebojovala.

Laura Majerčáková Slovakia Top 10, Dominika Árky Maďarsko Top 10, Zuzanna Balonek Poľsko Top 5. A napokon titul Miss Tourism World 2023 získala krásna Češka Karolina Gorylová, ktorá sa stala absolútnou víťazkou.

Miss Tourism World Čína
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM