Magazín

Módna návrhárka sa akoby zasekla v čase! Ona má 72 rokov? Odhalila RECEPT na mladosť

Vera Wang vyzradila elixír svojej mladosti. Je možné, že časť jej receptu šokuje aj vás!

Ilustračný obrázok k článku Módna návrhárka sa akoby zasekla v čase! Ona má 72 rokov? Odhalila RECEPT na mladosť
12
Galéria

Módna návrhárka Vera Wang priťahuje veľkú pozornosť svojimi vydarenými kolekciami ale aj vzhľadom. Časť verejnosti doteraz neverí, že minulé leto oslávila 72. narodeniny. No ona sa spokojne usmieva.

Uznávaná návrhárka, známa najmä svadobnými róbami, prezradila svoj recept na mladosť: „Mojim receptom je práca, spánok, kokteily s vodkou a málo slnka,“ šokovala opäť verejnosť.

Informuje o tom portál Insider.

Jedlo a práca

Tak či onak, Vera Wang si dievčenskú postavičku v mladosti „odmakala“ ako krasokorčuliarka. V roku 2012 prezradila pre Harper's Bazaar, že si potrpí na jedlo. Umelkyňa nikdy nevynechala raňajky, obed či večeru. „Musím nakŕmiť svoj mozog,“ vysvetlila. Módna návrhárka miluje svoju prácu a napriek veku nepoľavila z pracovného kolotoča a preto na tvorivú aktivitu potrebuje dostatok energie.

Americká módna návrhárka s čínskymi koreňmi sa narodila 27. júna 1949 v New Yorku. Vera Wang sa venovala krasokorčuľovaniu, stala sa vôbec najmladšou redaktorkou vo Vogue a o mnoho rokov neskôr začala navrhovať vlastné modely šiat. Jej značku nosia najnovšie svetové hviezdy.

Je pravdou, že svoje vrásky si zakrýva často slnečnými okuliarmi, no napriek tomu vyzerá viac ako fantasticky! Presvedčte sa v našej galérii alebo vo videu.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM