Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Multimilionár Patrik Tkáč mal nehodu: Auto ho zrámovalo počas jazdy na bicykli!

Jeden z najbohatších Slovákov doplatil na jazdu na bicykli. Neďaleko slovenských hraníc ho malo zraziť auto.

Ilustračný obrázok k článku Multimilionár Patrik Tkáč mal nehodu: Auto ho zrámovalo počas jazdy na bicykli!
Zdroj: Facebook.com/Patrik Tkáč

Multimilionár a jeden z najbohatších Slovákov, Patrik Tkáč, mal dopravnú nehodu. V stredu (12. 10.) ho podľa informácii portálu Startitup malo zraziť auto, keď sa viezol na bicykli.

Na bicykli v Rakúsku

Ku kolízii došlo v Rakúsku, no len kúsok od slovenských hraníc. Pre Startitup to potvrdil zdroj blízky rodine Tkáčovcov. Nehoda nemala byť závažná a podľa ich zdroja je Tkáč mimo ohrozenia života.

Tkáč je známy najmä v súvislosti s finančnou skupinou J&T. Komunikačné oddelenie spoločnosti sa zatiaľ k medializovaným informáciám o autonehode oficiálne nevyjadrilo.

Multimilionár

Patrik Tkáč je podpredsedom predstavenstva J&T Finance Group SE. Zároveň je predsedom predstavenstva J&T Banky a okrem aktivít v rámci JTFG vlastní významný majetkový podiel v J&T Private Equity Group, EP Global Commerce, Czech Media Invest alebo Mall Group.

Okrem obchodných aktivít je Tkáč aktívny v komunitnom živote v bratislavskom Devíne. Obyvateľom mestskej časti je finančník známy, spoluorganizuje a finančne podporuje viacero projektov a aktuálne sa podieľa na príprave predvolebnej diskusie pred blížiacimi sa komunálnymi voľbami.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM