ELA Krimi

Muž utiekol z policajnej budovy cez TOALETY, potom sa im SCHOVAL na bizarnom mieste

Páchateľ, ktorého zadržali policajti v Medzilaborciach, sa rozhodol utiecť z policajnej budovy.

Ilustračný obrázok k článku Muž utiekol z policajnej budovy cez TOALETY, potom sa im SCHOVAL na bizarnom mieste
Zdroj: Unsplash.com

Ako informuje o bizarnom prípade portál noviny.sk, páchateľ po vyhrážkach smerom k žene skončil na polícii. Muž (48) sa ale rozhodol, že za múrmi policajnej stanice čakať nebude.

„Došlo k úteku zadržanej osoby z obvodného oddelenia v Medzilaborci­ach,“ uviedla Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

U mamy v skrini

Podľa zdroja televízie JOJ sa mu podarilo vyskočiť z okna na toalete na prvom poschodí. Policajti po mužovi vyhlásili mimoriadne pátranie a pomohli si aj špeciálnou technikou, akú využívajú príslušníci hraničnej a cudzineckej polície na slovensko-ukrajinskej hranici.

Do pátrania sa zapojilo množstvo policajtov. A to nielen príslušníci jednotlivých obvodných oddelení, no aj humenskí kriminalisti. Práve tým sa napokon hľadaného muža podarilo nájsť.

„Vďaka okamžitej reakcii polície a nasadeniu prostriedkov sa osobu na úteku v krátkom čase podarilo zadržať,“ informovala Ligdayová.

Humenskí kriminalisti muža našli v byte jeho matky. Našiel si naozaj bizarnú „skrýšu“, schovával sa v skrini. „Okolnosti, za akých došlo k úteku zadržanej osoby, budú predmetom šetrenia Oddelenia kontroly,“ dodala Ligdayová. Po nájdení 48-ročný Peter znova smeroval za mreže.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM