Eva Drugdová Regióny Krimi

Muž vo Zvolene zaútočil na ženu na vozíku. Z opisu udalosti zostáva až rozum stáť

Za svoje konanie skončil v putách! Útok na ženu na invalidnom vozíku si vyžiadal zásah zvolenských policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Muž vo Zvolene zaútočil na ženu na vozíku. Z opisu udalosti zostáva až rozum stáť
4
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

„V pondelok 26. júna 2017 krátko popoludní, na Študentskej ulici vo Zvolene, muž (35) z Novej Dubnice sa hrubo a násilne správal k žene (37) na invalidnom vozíku, ktorej urážlivo nadával, držal jej obidve ruky a ako zmyslov zbavený nechcel ju pustiť,“ uviedol náčelník Mestskej polície Juraj Chabada so slovami, že sa správal ako zmyslov zbavený.

„Keď žena začala volať o pomoc, okoloidúci ľudia privolali mestskú políciu. K policajnej hliadke sa muž začal správať tiež agresívne, pričom im vulgárne nadával, vyhrážal sa im zabitím a dokonca sa proti policajtom prejavil aj fyzickým útokom. Policajti voči tejto osobe rázne zakročili a muž skončil v putách na útvare MsP Zvolen,“ pokračoval náčelník.

„Nakoľko agresívne správanie muža pokračovalo aj po predvedení na útvare mestskej polície, bol k osobe neskôr privolaný lekár Záchrannej zdravotnej služby, ktorý mu injekčne podal sedatívum na ukľudnenie. Osoba bola následne odovzdaná orgánom činným v trestnom konaní pre podozrenie zo spáchania trestného činu Útoku na verejného činiteľa,“ dodal Juraj Chabada.

Ako ďalej informoval náčelník, po prešetrení bolo zistené, že v tomto prípade išlo o bezdomovca z iného okresu. Nie je známe, čo ho priviedlo do Zvolena, no za svoje protizákonné konanie vo Zvolene bude podľa slov Chabadu spravodlivo vyriešený.

Foto: ilustračné

Polícia
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM