Zuzana Ročeňová Regióny

Na hokeji sa môžu ľudia tešiť na riadnu šou: Pohľadné roztlieskavačky majú svoje plány s maskotom :)

O náladu na domácich zápasoch HK Dukla Michalovce sa aj v tejto sezóne postará desať mladých slečien. Ich hlavnou úlohou bude skrášlenie a spríjemnenie hokeja. Do svojich vystúpení chcú čoskoro zapojiť aj maskota. Máme sa rozhodne na čo tešiť!

Ilustračný obrázok k článku Na hokeji sa môžu ľudia tešiť na riadnu šou: Pohľadné roztlieskavačky majú svoje plány s maskotom :)
Zdroj: Dnes24.sk

Diváci a fanúšikovia hokeja si na domácich zápasoch isto prídu na svoje. Okrem vynikajúcich hokejových výkonov ich pozornosti neuniknú pohľadné mladé roztlieskavačky, ktoré sa starajú o povzbudzovanie a zábavu.

Ako sme vám už prezradili, hokejový klub Dukla Michalovce bude mať čoskoro aj svojho vlastného lišiackého maskota. „Od teraz budeme vystupovať stále a do pripravovanej novej choreografie chceme zapojiť aj maskota, ktorý sa určite nevyhne zábavným tanečným kreáciám,“ povedala Janka Puškárova z Cheerleaders Michalovce.

Fanúšikovia sú spokojní

„Na zápasoch sa predstavíme aj tancom na ľade, ale rozmiestnené budeme väčšinou po schodoch na tribúnach,“ doplnila Puškarová. Roztlieskavačky majú nachystané nové oblečenie i vylepšenú choreografiu a na ďalších krokoch usilovne pracujú.

Otvorenie zápasov na ľade a spestrenie celého zápasu si fanúšikovia pochvaľujú. „Nápad sa ľuďom páči, oceňujú našu snahu zápas spestriť a podporujú nás aj v tejto sezóne.“

Hokejový klub Dukla Michalovce je aj prvým klubom v prvej lige, ktorý ma svoje vlastne roztlieskavačky.

Chcete byť roztlieskavačkou?

Tím Cheerleaders Michalovce ma aktuálne desať dievčat, vo veku od 16 do 27 rokov. „Dievčatá sa k nám môžu pridať, nemusia spĺňať žiadne zvláštne kritéria. Vek je od 16 rokov, musia mať rady hokej a vedieť sa trocha hýbať,“ uviedla Puškarová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM