Krimi Zo Slovenska

Na stope väzňovi, ktorý ušiel z Leopoldova. Polícia má plné ruky práce

Policajný zbor sa snaží dolapiť väzňa, ktorý začiatkom júna tohto roka ušiel z leopoldovského väzenia. Pomáha si aj vrtuľníkom.

Ilustračný obrázok k článku Na stope väzňovi, ktorý ušiel z Leopoldova. Polícia má plné ruky práce
Zdroj: Policajný zbor SR

(AKTUALIZOVANÉ 16.55) Policajti boli v plnej permanencii. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk odštartovali v noci na sobotu v obci Ostrov v okrese Piešťany rozsiahlu akciu, ktorej cieľom je zadržať Ľubomíra Behana. Ten pred štyrmi mesiacmi ušiel počas opravných prác na streche z väzenia v Leopoldove, za čo už boli prepustení traja dozorcovia.

PREČÍTAJTE SI: Vodič po nehode ani nereagoval: Krvná skúška ukázala závratných 5,15 promile!

Nechcel, aby mu zvýšili trest

Tvnoviny.sk informuje, že sa väzňa policajtom podarilo zadržať, ale ten im opätovne ušiel. Hovorí sa, že „muži zákona“ vtrhli aj do domu Behanovho otca i to, že hľadaného mal udať jeho kamarát. Polícia v ostatnom čase prehľadala niekoľko obcí v piešťanskom okrese, Behanovi sa ale niekoľko týždňov darilo skrývať. Predpokladá sa, že tak pri úteku, ako aj skrývaní sa, mu niekto pomáha.

Takisto sa narába s možnosťou, že väzeň sa pre útek rozhodol po tom, ako bola na neho podaná ďalšia žaloba za spreneveru, čo by mu navýšili pobyt za mrežami. V ňom si mal odsedieť osem rokov a osem mesiacov za lúpež.

Ľubomír Behan je pôvodom z Piešťan, meria 178 cm má štíhlu postavu, krátke vlasy (špinavý blond), modré oči a po celom tele tetovania.

PREČÍTAJTE SI: Unikal polícii, ale nakoniec doskákal. Akcia „Zajíc“ bola úspešná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM