Ľubomír Hudačko Zo Slovenska

Na východe bojujú proti vandalom vtipnými UPOZORNENIAMI: Tu nepiškaj, sledujú ťa kamery!

Pri prechádzkach v Prešove sa z času na čas stretnete s upozornením či oznamom, ktorý zdvihne obočie aj pobaví. Najvýraznejší je na najväčšom sídlisku.

Ilustračný obrázok k článku Na východe bojujú proti vandalom vtipnými UPOZORNENIAMI: Tu nepiškaj, sledujú ťa kamery!
4
Galéria

Na východe Slovenska bojujú proti vandalom vtipnými UPOZORNENIAMI: Tu nepiškaj. Sledujú ťa kamery!

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Nie každý si môže dovoliť porušiť upozornenie na Sekčove, ktoré nájdeme smerom z Jurkovičovej na Karpatskú ulicu. V známom priestranstve sa týči nápis, ktoré vyvolá úsmev a možno aj trochu pobúri.

Tu radšej nie

Niekto tam totiž má zmysel pre humor a zakazuje vykonávať malú potrebu pre mužov.

Kto by napriek tomu skúsil toto upozornenie porušiť, môže čakať následky. „Tu nepiškaj. Sledujú ťa kamery,“ znie časť oznamu, ktorého zvyšok si prečítajte vo fotogalérii. Autorovi však chýbali základy pravidiel používania interpunkčných znamienok. Podobne je na tom aj oznam hneď pod ním, kde sa neodporúča priviazať o kľučku psov.

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Podobnú tematiku si niekto zvolil na prírodnom kúpalisku Delňa, tam však pre zmenu neupozorňujú nápisom, ale iba ikonkou. Tá však hovorí sama za seba, takisto má súvis s vykonávaním malej potreby. A neodporúča sa to, inak hrozia nožnice.

Vtipné momenty

A do tretice sa zastavíme na Levočskej ulici, kde miestna obyvateľka vyzýva psíčkarov na to, aby ich nevenčili okolo vynovenej fasády bytovky. Skrátka, Prešov je liahňou vtipných momentov aj na verejných miestach. Stačí mať len otvorené oči a šanca na zasmiatie sa je viac ako veľká.

Viac záberov nájdete v priloženej fotogalérii.

Objektívom: Zvláštne odkazy v Prešove, ľuďom zakazujú rôzne činnosti
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM