Barbara Dallosová Magazín

Nad autom mi letel bocian, som tehotná? NAJHLÚPEJŠIE OTÁZKY zo známeho mamičkovského fóra

Známy portál, kde si mamičky a budúce mamičky vymieňajú praktické rady, občas prináša naozaj bizarné momenty.

Ilustračný obrázok k článku Nad autom mi letel bocian, som tehotná? NAJHLÚPEJŠIE OTÁZKY zo známeho mamičkovského fóra
Zdroj: pixabay.com

Modrý koník je portál populárny predovšetkým medzi tehotnými ženami a mamičkami na materskej dovolenke. Zvlášť známe je jeho fórum, kde si môžu užívatelia navzájom vymieňať rady a skúsenosti.

Stupídne otázky

To je, samozrejme, skvelá vec. Toto fórum sa však dostalo do povedomia skôr vďaka bizarným príspevkom, ktoré sa na ňom pravidelne objavujú.

Mamičky a budúce mamičky tu často kladú otázky, ktoré sú v rozpore so zdravým rozumom. Občas sa tiež zdá, akoby užívateľky nezvládli učivo základnej školy.

Objavujú sa aj veci, s ktorými by bolo vhodnejšie obrátiť sa na lekára, než na anonymnú internetovú skupinu. Špeciálnou kategóriou sú tehotné ženy, ktoré sa obávajú toho, čo všetko môže ich plodu uškodiť.

Jedna budúca mamička sa napríklad opýtala, či môže ísť v druhom stave na koncert vážnej hudby. Iná pobavila otázkou, či nemohlo dieťaťu zastaviť prívod kyslíka, keď mala na ruke gumičku do vlasov.

Satirický instagramový portál Modrý komik zbiera najzvláštnejšie príspevky z tohto mamičkovského portálu. Vybrali sme niekoľko takých, pri ktorých vám určite bude dvíhať kútiky.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Foto: ilustračné

Začítajte sa do ďalších zaujímavých tém

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM