Krimi

NAHÁŇAČKA ako z akčného filmu: Polícia zastavila dodávku až po VÝSTRELE, boli v nej migranti

Hliadka zadržala pri Veľkom Mederi 28 migrantov. Dve osoby unikali do kukuričného poľa!

Ilustračný obrázok k článku NAHÁŇAČKA ako z akčného filmu: Polícia zastavila dodávku až po VÝSTRELE, boli v nej migranti
4
Galéria

Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru Zemianska Oľča v okrese Komárno zadržali v sobotu v ranných hodinách 28 migrantov zo Sýrie. Tiesnili sa v batožinovom priestore dodávky, ktorú chceli policajti v rámci služby zameranej aj na nelegálnu migráciu skontrolovať v obci Bodza.

Vodič nereagoval na znamenie k zastaveniu vozidla

Vodič bielej dodávky s rakúskym evidenčným číslom, bez predpísaného denného osvetlenia, na znamenie k zastaveniu vozidla nereagoval a pokračoval v jazde smerom na Dunajskú Stredu, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre. Policajná hliadka začala vozidlo okamžite prenasledovať do mesta Veľký Meder.

Po prejdení zastavanej časti približne dva kilometre za mestom počas prenasledovania použila varovný výstrel do vzduchu.

Auto zastavil až výstrel do pneumatiky

Vodič prenasledovaného vozidla však na uvedený donucovací prostriedok nereagoval, preto policajti použili zbraň s výstrelom smerovaným na zadnú pneumatiku. Tú prestrelili a auto zastalo.

Zo strany vodiča a spolujazdca okamžite po zastavení vyskočili dve osoby, ktoré unikali do kukuričného poľa.

Pátranie po prevádzačoch prebieha aj v spolupráci s políciou z Dunajskej Stredy. Prípad si prevzala na mieste cudzinecká polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM