han Ostatné športy

Nahnevaný Karlos Vémola: Sám si nasadil karanténu a NADÁVA na Angličanov!

Trčí vo Veľkej Británii, ale nemusí. Je však zodpovedný a nariadil si karanténu, no zároveň je znechutený z toho, ako ku vírusu pristupujú v Anglicku.

Ilustračný obrázok k článku Nahnevaný Karlos Vémola: Sám si nasadil karanténu a NADÁVA na Angličanov!
Zdroj: instagram

Netreba zdôrazňovať, aké opatrenia zaviedli štáty po celom svete, a hlavne v Európe, aby ochránili ľudí pred šíriacou sa pliagou. Lenže, taký bojovník MMA Karlos Vémola sa posťažoval na benevolentnosť v Anglicku, kde sa práve nachádza.

Uviazol v dome

Keďže má Karlos rodinu v Londýne, kde má deti z predošlého vzťahu, a bol tam na návšteve, neriskuje návrat do Česka. V rodnej krajine má totiž priateľku Lelu, ktorá mu priviedla pred pár týždňami na svet dievčatko. Z toho dôvodu nechce riskovať ich prípadné nakazenie. „Prajem vám z Londýna, aby ste tú karanténu v pohode zvládli,“ hovorí Vémola vo videu, ktoré dal na instagram.

Sám sa dal do karantény

„Je to určite nepríjemné, sedieť doma, no snažte sa z toho vyťažiť maximum. Buďte radi, že ste doma s rodinou, veď čo by som za to dal ja…“ pokračuje sklesnuto Karlos. „Tu v Anglicku nie sú skoro žiadne opatrenia a všetko funguje ďalej. Obchodné centrá sú otvorené, deti chodia do škôl, otvorené sú reštaurácie…“ šokuje tvrdý muž z Česka.

„Je to ale neriskujem, aby som sa tu nakazil, pretože mi tu nikto ani test na koronavírus neurobí… Preto nenasadnem do lietadla a neodletím domov, aby som náhodou moje dievčatá doma nenakazil. To sa tu radšej sám izolujem a budem makať. Z fitka pôjdem rovno domov a nejako to vydržím. Verím, že to všetci spoločne zvládneme,“ dodal Karlos.

View this post on Instagram

🙏🇨🇿🙏💪

A post shared by Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM