Erik Bojničan Krimi

Náhoda alebo osud? Nebyť týchto policajtov a okoloidúcej lekárky, žena (64) by jednoducho neprežila!

Život niekdy sám píše neuveriteľné príbehy. Tomuto by sme neuverili ani asi v americkom filme. Policajti aj lekárka na správnom mieste!

Ilustračný obrázok k článku Náhoda alebo osud? Nebyť týchto policajtov a okoloidúcej lekárky, žena (64) by jednoducho neprežila!
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky určite len tak ľahko nezabudnú na službu zo stredy 4. marca. Zachraňovali totiž počas nej vodičke (64).

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Mária Linkešová informovala, že počas hliadkovej služby sa pohybovali poobede na autobusovej stanici, keď pred nimi zastavilo auto Škoda Fabia. „Z auta nik nevystupoval a nakoľko mohlo tvoriť cestnú prekážku, policajti išli situáciu ihneď preveriť. Za volantom našli ženu, ktorá strácala vedomie,“ popisuje situáciu Linkešová, ktorá dodáva, že ju vytiahli z auta na najbližšiu lavičku a uložili ju do stabilizovanej polohy. Jeden z policajtov podľa hovorkyne na ženu hovoril a druhý ihneď kontaktoval linku 155.

„Kým policajti čakali na sanitku, pristavila sa pri nich okoloidúca žena. 27 ročná lekárka, Karolína B. z Papradna policajtom uviedla, že ide pravdepodobne o cievnu mozgovú príhodu a jej stav sa stále zhoršoval. Na výjazd sanitky nemohli dlhšie čakať. 64 ročnú ženu z Leopoldova previezli v ohrození života za pomoci majákov do trnavskej nemocnice. Doprovod im robila aj lekárka,“ upresňuje Linešvá.

V službe boli podľa hovorkyne policajti ppráp. Marek Kupka a ppráp. Richard Bartoš, ktorí ochotnú ženu, ktorá im neváhala pri záchrane života pomôcť, odviezli späť na autobusovú stanicu v Trnave.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM