Aktualizované Lucia Lauková Krimi

NAKA si mala údajne ísť po nitrianskeho podnikateľa N. Bödöra: Ten to poprel

Prokurátor mal údajne vydať príkaz na zadržanie nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra z dôvodu jeho výsluchu. Pre Denník N to podnikateľ poprel.

Ilustračný obrázok k článku NAKA si mala údajne ísť po nitrianskeho podnikateľa N. Bödöra: Ten to poprel
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Národná kriminálna agentúra (NAKA) má podľa zistení Denníka N údajne podozrievať v súvislosti s vraždou novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej nitrianskeho podnikateľa a syna majiteľa SBS Bonul Norberta Bödöra.

Podľa Denníka N majú údajne z polície aj po odchode Tibora Gašpara a Róberta Krajmera unikať informácie k nitrianskemu podnikateľovi. Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry mal podľa portálu vydať príkaz na jeho zadržanie z dôvodu výsluchu.

Norbert Bödör podľa Denníka N odmieta, že má s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej niečo spoločné. Portálu však potvrdil, že na polícii bol, ale z vlastnej vôle. „O podozreniach neviem, priznám sa. Ale uznal som za vhodné, že ak budú nejaké otázky smerom k čomukoľvek, tak budem pripravený na ne odpovedať. Ale o podozreniach neviem a vôbec neviem, že by ma niekto mal zadržiavať,“ povedal pre Denník N Norbert Bödör.

„V prípade publikovaných informácií sa domnievame, že ide o informácie, ktoré niekto podsúva v snahe mariť vyšetrovanie, nakoľko sa úplne nezakladajú na pravde. Na návrh prezidenta Policajného zboru ale budú prijaté ďalšie opatrenia na zamedzenie prípadného úniku akýchkoľvek informácii z prebiehajúceho vyšetrovania,“ informoval nás Michal Slivka hovorca Prezídia Policajného zboru.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM