Aktualizované ELA Zo zahraničia

Nechutná ZVRÁTENOSŤ! Muž v obchodnom dome znásilnil 6-ročné dievčatko, bol to známy rodiny

Českom otriasa hrozivý prípad. Kriminálna polícia na Vysočine rieši prípad znásilnenia šesťročného dievčatka, ktoré išlo samo na toaletu.

Ilustračný obrázok k článku Nechutná ZVRÁTENOSŤ! Muž v obchodnom dome znásilnil 6-ročné dievčatko, bol to známy rodiny
Zdroj: pixabay.com

Malé šesťročné dievčatko bolo údajne s otcom na nákupoch v obchodnom centre v Jihlave a odbehlo si na toaletu, zatiaľ čo na ňu otec čakal v inej časti budovy.

Na záchode dievčatko odchytil 50-ročný muž, ktorý je zároveň rodinný známy a v nákupnom centre bol spolu s nimi. Muž ju mal zavliecť do kabínky a znásilniť ju, píše o šokujúcom prípade portál tn.cz.

Matka maloletej je z toho, čo sa stalo, úplne zdrvená. „Je strašné, čo sa jej stalo,“ povedala.

„Prípadom závažného mravnostného činu sa zaoberajú krajskí kriminalisti,“ uviedla hovorkyňa policajtov z Vysočiny Dana Čírtková. Podozrivého muža policajti hneď na mieste zadržali a nie je vylúčené, že bol opitý alebo pod vplyvom drog.

Podľa hovorkyne má muž bohatú kriminálnu minulosť a nie je to cudzinec. V prípade dokázania viny mu hrozí 12 rokov za mrežami. Podľa CNN Prima News bol muž opitý.

„Vzhľadom na to, že sa tento čin týka maloletej osoby, nemôžeme k nemu dávať žiadne ďalšie informácie,“ dodala Čírtková. Dievčatka sa po otrasnom zážitku ujali pracovníci odboru sociálnej starostlivosti a starajú sa o ňu aj detskí psychológovia.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM