Krimi

NECHUTNÝ incident v autobuse v Nitre: Mladík masturboval pred cestujúcimi

Nitrianska polícia sa zaoberá ďalším exhibicionistom. Mladíka zrejme mimoriadne vzrušila cesta nitrianskou MHD.

Ilustračný obrázok k článku NECHUTNÝ incident v autobuse v Nitre: Mladík masturboval pred cestujúcimi
Zdroj: Klokočina-problémy obyvateľov

Nitrianska polícia rieši ďalšieho exhibicionistu. Po naháčovi, ktorý holý behal po Mostnej ulici a udrel mestského policajta, sa zaoberá mladíkom, ktorý sa uspokojoval v MHD.

Jeden z cestujúcich nechutné správanie muža zahliadol a upozornil naň na sociálnej sieti. Incident sa podľa neho odohral v autobuse MHD cestou od OC Mlyny.

Prečítajte si tiež

„Dávajte si pozor, tento dotyčný masturbuje v autobusoch, zdržuje sa v centre mesta a hovorí po ukrajinsky. Toto video bolo natočené v MHD cestou od OC Mlyny a vystúpil na Čajkovského ulici. Má asi okolo 18–20 rokov, vlasy nosí stále v copíku,“ napísal anonym, ktorý zverejnil aj video. Neskôr však bolo zo sociálnej siete odstránené.

Prípad už má v rukách polícia. „Uvedený prípad z MHD v Nitre máme aktuálne operatívne rozpracovaný, v danej veci začíname trestné stíhanie pre prečin výtržníctva. S informáciami vedúcimi k objasneniu prípadu je potrebné kontaktovať bezodkladne linku 158,“ povedal pre portál pluska.sk zástupca riaditeľa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Nitre, Branislav Bojda.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM