han Šport Futbal

NECHUTNÝ škandál u našich susedov: Usporiadatelia BRUTÁLNE zbili fanúšika! VIDEO

Zábery, z ktorých mrazí! V Česku rieši polícia prípad z futbalového prostredia, kde usporiadateľská služba neprimerane zakročila voči jednému z fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku NECHUTNÝ škandál u našich susedov: Usporiadatelia BRUTÁLNE zbili fanúšika! VIDEO
Zdroj: Twitter.com/za_carou

Čo sa stalo?

Polícia preveruje konflikt z nedeľňajšieho zápasu futbalovej ligy medzi Českými Budějovicami a Jabloncom (5:1). O incidente informuje aj portál novinky.cz. Podľa prvých informácii proti fanúšikom Jablonca neprimerane zakročili zamestnanci bezpečnostnej agentúry.

O tom, že to už má v rukách česká polícia, potvrdzuje aj ich stanovisko na sociálnej sieti. „Policajti z Českých Budějovíc od nedele preverujú incidenty, ku ktorým došlo pri športovom zápase s Jabloncom na ihrisku Dynama, a to vrátane zásahu pracovníkov bezpečnostnej agentúry. Vyhodnocujú tiež všetky dostupné videozáznamy,“ uviedli.

Celý incident nájdete v tomto VIDEU.

Na margo drsného zásahu sa vyjadril aj domáci klub. „Pracovníkov, ktorí sa dopustili neprimeraného zákroku ku fanúšikom Jablonca, sme prepustili a klub spolupracuje s políciou. Odsudzujeme incident,“ napísal klub Dynamo České Budějovice na svojom webe.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM