han Zo zahraničia

Nechutný ŠKANDÁL v obľúbenej destinácii Slovákov: Dvaja muži si FOTILI nahé deti!

Odporné, čoho sa mala dopustiť dvojica cudzincov v Chorvátsku. Podľa tamojšej polície si mali zhotovovať videozáznamy aj fotografie detí.

Ilustračný obrázok k článku Nechutný ŠKANDÁL v obľúbenej destinácii Slovákov: Dvaja muži si FOTILI nahé deti!
Zdroj: www.pexels.com

O prípadoch informuje chorvátsky portál 24.sata. „Istrijská polícia zatkla 61-ročného Nemca a 57-ročného Belgičana, ktorých podozrieva z natáčania nahých detí v samostatných prípadoch v mestách Pula a Rovinj,“ píše web.

Dva prípady

O obidvoch incidentoch zverejnili aj podrobnejšie informácie. „Polícia v Pule obviňuje nemeckého občana zo zneužívania detí na pornografiu, pretože 7. júna okolo 19:00 nakrútil nahé dieťa pri sprchovaní v tábore v oblasti Premantura,“ uvádza sa pri prvom prípade.

„Rovinjská polícia zatkla belgického občana pre podozrenie, že v popoludňajších hodinách 7. júna v naturistickom kempe natáčal a fotografoval deti svojim mobilným telefónom,“ prináša viac do druhého prípadu portál 24.sata.

Ako ďalej portál dodáva, za účelom nájdenia vecí spojených so páchaním trestnej činnosti policajti v oboch prípadoch prehľadali priestory, vozidlá a mobilné zariadenia, ktoré podozriví používali. „Následne boli prevezení na útvar pre výkon väzby,“ končí článok o škandále v Chorvátsku.

Už onedlho sa rozbehne naplno letná sezóna a práve Chorvátsko je tou dovolenkovou lokalitou, ktorú Slováci obľubujú. Preto sú aj tieto prípady pre nich upozornením, aby si na plážach a letoviskách dávali väčší pozor a boli obozretnejší.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM