Milan Hanzel Šport Tenis

Nechutný útok na Cibulkovú: TAKTO okomentoval jej odvážnu fotku jej "fanúšik"!

Bývalá tenistka Dominika Cibulková si dopraje aj extravaganciu, čo sa však nie vždy stretne s pochopením. Jeden fanúšik to však riadne prehnal.

Ilustračný obrázok k článku Nechutný útok na Cibulkovú: TAKTO okomentoval jej odvážnu fotku jej "fanúšik"!
Zdroj: instagram

Len v novembri vyhlásila piešťanská rodáčka, že končí s profesionálnou kariérou a onedlho na to oznámila aj radostnú správu, že je tehotná.

Pôrod sa blíži

Dominika spoločne s manželom Michalom Navarom sa už nevedia dočkať, kedy sa stanú rodičmi prvého potomka. Ako Cibulková prezradila, bude to chlapček a bude sa volať Jakub. To, všetko už stihla bývalá top hráčka prezradiť. Je známa, že sa so svojimi „novinkami“ podelí na sociálnych sieťach.

Hnusná správa

Lenže, medzi jej sledovateľov zrejme patria aj takí, ktorí jej nedoprajú a dokonca sa znížia k nechutným výrazom. To sa stalo aj teraz, keď si Dominika zavesila na instagram fotku v čiernych priesvitných šatách, z ktorých jej výrazne vidno tehotenské bruško. Na margo toho prišla od jedného „fanúšika“ takáto správa: „Bodaj by to decko čo čakáš, zdechlo, alebo aby sa narodilo a zaživa ho stiahli z kože.“

Cibulkovej reakcia

Budúca mamička dala fotografiu na sociálne siete kvôli tomu, že sa stane zrejme tvárou istého magazínu. No, a k spomínanému ohavnému vyjadreniu zareagovala takto: „Tak, už tu bolo všeličo, ale toto je víťaz. Rodičia musia byť pyšní.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM