han Šport Ostatné športy

Neuveriteľná Vlhová: Má na konte víťazný HETRIK a je suverénkou tejto sezóny!

Čo predvádza Petra Vlhová v novej sezóne, je priam nadľudský výkon! Zo štyroch pretekov vyhrala tri a raz skončila tretia. Je jasne na čele celkové poradia lyžiarok.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľná Vlhová: Má na konte víťazný HETRIK a je suverénkou tejto sezóny!
25
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová triumfovala vo štvrtkovom paralelnom obrovskom slalome Svetového pohára. V rakúskom stredisku Lech-Zürs zdolala vo finále Američanku Paulu Moltzanovú a zvíťazila už v tretích pretekoch SP za sebou.

Mala namále

Tento triumf sa nerodil jednoznačne, naopak, Liptáčka postupovala do finále len tak-tak. Najprv si v osemfinále v dvoch jazdách poradila s Holanďankou Adrianou Jelínkovou. Postúpila len o štyri stotiny, keď Petre štart v druhej jazde vôbec nevyšiel.

Vo štvrťfinále ju mala „na lopate“ Talianka Federica Brignoneová, ktorú len „o chlp“ porazila a postúpila. V semifinále dokonca zdolala Švédku Saru Hectorovú o jednu stotinu sekundy!

Finále už mala naša lyžiarka vo svojich rukách a Američanku Paulu Moltzanovú dvakrát poslala do poľa porazených. Treba podotknúť, že druhá finálová jazda Vlhovej súperke nevyšla, keď v závere trate spadla.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Obrazom: Famózna Petra Vlhová vyhrala paralelný slalom
25
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM