han Zo Slovenska

Neuveriteľný PARADOX lotérie: Výherkyňa Jana získala 101-tisíc, ale ležala doma s COVIDOM!

Aj tretí diel očkovacej lotérie pritiahol k televízorom státisíce divákov. Tí v priamom prenose videli päť hlavných výhercov, z ktorých je každý bohatší o 101-tisíc eur. Medzi nimi bola aj súťažiaca Jana.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľný PARADOX lotérie: Výherkyňa Jana získala 101-tisíc, ale ležala doma s COVIDOM!
Zdroj: www.rtvs.sk

Trhá rekordy

Sledovanosť žrebovania očkovacej prémie Byť zdravý je výhra prekonala v nedeľu 29. augusta hranicu 800-tisíc divákov. Program prilákal k televíznym obrazovkám Jednotky až 806-tisíc divákov pri trhovom podiele 34,8 % v cieľovej skupine 12+. Na webe dosiahla relácia 65 507 pozretí.

Relácia bola opäť najsledovanejším programom dňa.

Výhry a šou

V takom duchu vedú moderátori Vera Wisterová a Marcel Forgáč očkovaciu lotériu, ktorá každú nedeľu prináša vysoké výhry. Pozvaní hostia najprv vylosujú z takmer 2 miliónov žrebovacích lístkov jedného šťastlivca, ktorému moderátori zatelefonujú a čakajú na heslo. Keď ho divák povie správne, výhra je jeho! V poslednej časti tak spravilo všetkých päť vyžrebovaných.

Treba pripomenúť, že všetky čiastky pre výhercov Ministerstvo financií SR zdaní ešte predtým, ako ich pošle na účet.

Nakazená výherkyňa

Totálnym paradoxom sa dá pomenovať prípad súťažiacej Jany z Bratislavy, ktorá po tom, ako na druhý pokus povedala správne heslo, šokovala nielen moderátorov, ale celé Slovensko.

„Som doma s covidom a som očkovaná, ale dostala som koronu. Ale už sa cítim dobre,“ vyhŕklo zo šťastnej výherkyne. Motívom lotérie totiž je, aby sa Slováci v hojnejšom počte očkovali a predišli tak nakazeniu sa.

„Napriek očkovaniu som sa nakazila, mala som príznaky, ale nie silné. Očkovanie mi teda pomohlo,“ poznamenala pani Jana a situáciu ešte zachránil Marcel Forgáč.

„Je dobré, že sme natrafili na niekoho takéhoto, pretože je jasné, že nič nie je stopercentné. Lenže, keď k tomu príde, tak ten priebeh býva potom ľahší,“ povedal moderátor.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM