Ľubomír Hudačko Správy

Turistke v horách prišlo zle, následne začala RODIŤ: Tvrdí, že o tehotenstve ani nevedela!

Podľa slov gynekologičky existujú rôzne dôvody pre taký jav. Je možné, že nemala ani väčšie brucho a žiadne príznaky.

Ilustračný obrázok k článku Turistke v horách prišlo zle, následne začala RODIŤ: Tvrdí, že o tehotenstve ani nevedela!
3
Galéria

Len dvadsaťdvaročná turistka z Luxemburska má za sebou neuveriteľný zážitok. Informuje o tom CNN Prima News s odvolaním sa na denník 24.sata.

Mladá žena si odskočila na toaletu, no netušila, že o chvíľu začne aj rodiť. Ako sama tvrdila, vôbec netušila, že čaká dieťa. Stalo sa tak ešte v sobotu v chorvátskom národnom parku Paklenica.

Práve porodila

„Vydali sme sa hore s nosidlami a vybavením. Po viac ako hodine chôdze sme dorazili a uvideli ženu, ktorá práve porodila. Strážkyňa parku a jej rodina boli s ňou,“ popísala situáciu anestéziologička Adela Ušanovićová, ktorá mala v sobotu službu.

Na miesto vyrazila aj gynekologička, ktorá bola zhodou okolností so svojou rodinou v centrále záchranárov. Vo chvíli, keď dorazila na miesto, dieťa už bolo na svete.

„Všetko dobre dopadlo. Dievčine sa darí dobre. Zdá sa, že sa narodila o niečo skôr,“ povedala ďalej podľa CNN Prima News gynekologička Dora Perinčićová, ktorá pracuje v nemocnici v Pule. Žena tak vlastne porodila sama bez akejkoľvek pomoci.

Možné je všetko

To, že turistka o svojom tehotenstve nič netušila, gynekologičku neprekvapilo.

„Existujú rôzne dôvody pre taký jav. Je možné, že nemala ani väčšie brucho, možno nemala žiadne príznaky. Možné je všetko,“ dodala.

[POROD 👶 U NP PAKLENICA] Danas u 14:51 sati, naši dežurni spašavatelji su dobili dojavu o porodu u objektu Lugarnica u...

Posted by HGSS - Hrvatska Gorska Služba Spašavanja on Saturday, July 29, 2023
Objektívom: Pôrod v horách, ktorý nečakal nikto, ani turistka z Luxemburska
3
Galéria

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM