Rastislav Búgel Zo zahraničia

NEUVERITEĽNÝ prípad! Muž sledoval smútočné oznámenia, počas pohrebov VYKRÁDAL domy

Kým sa rodiny zúčastňovali pohrebov svojich blízkych, zlodej vykrádal ich domy.

Ilustračný obrázok k článku NEUVERITEĽNÝ prípad! Muž sledoval smútočné oznámenia, počas pohrebov VYKRÁDAL domy
Zdroj: Pexels.com

44-ročný Jerry Ryan Ashley z amerického Detroitu vymyslel diabolský plán. Začal študovať smútočné oznámenia. Zaujímali ho hlavne dátumy a časy pohrebov.

Kým sa rodiny lúčili, on im vykrádal domy

Ako s odvolaním sa na viaceré zahraničné zdroje informoval portál novinky.cz, keď si muž naštudoval informácie o pohreboch, vybral sa do domov rodín, ktoré boli v tom čase na pohrebe.

V Grosse Pointe takto vykradol štyri domy. „Nedokážem si predstaviť nič horšie, než spáchať zločin na niekom, kto práve pochováva svojho blízkeho,“ povedal policajný náčelník John Kosanke.

Rýchly zásah polície

Policajtom sa podarilo Jerryho chytiť približne dva týždne od momentu, kedy vykradol prvý dom. Policajtom pomohli výpovede svedkov a zábery bezpečnostných kamier, ktoré zlodeja zachytili.

Muž putoval do väzby. Čelí obvineniam zo štyroch vlámaní, vniknutia na cudzí pozemok a ničenia cudzieho majetku. To však ešte nemusí byť všetko.

„Jeho zatknutím sme zachránili množstvo ďalších obetí, ale tiež tu môžu byť ešte iné, o ktorých zatiaľ nevieme,“ dodal Kosanke s tým, že prípad nechávajú čiastočne otvorený.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM