Magazín

Nikdy ich nepohnevajte: TIETO 3 znamenia zverokruhu sú NAJPOMSTYCHTIVEJŠIE!

Zatiaľ čo niekto vie odpustiť zradu či spáliť všetky mosty, iný plánuje veľkú odvetu. Toto je trojica znamení, s ktorými sa netreba nikdy zahrávať.

Ilustračný obrázok k článku Nikdy ich nepohnevajte: TIETO 3 znamenia zverokruhu sú NAJPOMSTYCHTIVEJŠIE!
Zdroj: pixabay.com

Každé znamenie zverokruhu je výnimočné. Ak však ide o otázku pomsty, je tu trojica, ktorej hnev nemožno len tak prehliadnuť.

Sú to majstri stratégie, vytrvalého vyčkávania a odvety, na ktorú len tak ľahko nezabudnete.

1) Škorpión

Jeho predstaviteľa charakterizuje spaľujúca vášeň a energia. Na jednej strane sa dokáže pre niekoho nadchnúť, na druhej ho vie veľmi rýchlo zvoziť pod čiernu zem. „Keď ho niekto urazí alebo zradí dôveru, pravdepodobne sa ukáže jeho pomstychtivá povaha. Škorpióny sú majstri v zadržiavaní nevraživosti a precíznom plánovaní ich odvety,“ pripomína Signo.

Nepúšťajú sa do rýchleho protiútoku, ale dokážu trpezlivo vyčkávať a zasiahnuť v ten najlepší moment.

Ak ste ublížili Škorpiónovi, pocítite intenzívne jeho chladnú pomstu. No je tu ale. V prípade, že ich uspokojí trest za váš prehrešok či ospravedlnenie, dokážu zabudnúť na boľavú minulosť.

2) Lev

Do rebríčka najpomstychti­vejších znamení zverokruhu sa dostal aj Lev. Ako v prípade Škorpióna, tak aj v prípade Leva, je to práve temperament a neskrotná energia, ktorá ho sprevádza životom. Ak ho však niekto zradí, dokáže svoju dynamickú osobnosť naplno použiť proti každému, čo mu stojí v ceste. Zradu jednoducho neznesie.

„Lev je rád stredobodom pozornosti a keď plánuje pomstu, dbá na to, aby všetci vedeli, že vyhral. Jeho pôvod a sebadôvera z neho robia impozantného protivníka, pokiaľ ide o hľadanie spravodlivosti a ochranu svojej osobnosti,“ píše tamojší portál.

Trojicu uzatvára znamenie zverokruhu, od ktorého by ste očakávali asi najmenej. Prečítate na poslednej strane.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM