Magazín

PODVEDIE vás? Neverníci najčastejšie vykonávajú tieto POVOLANIA

Podľa istej rozsiahlej štúdie spájajú často neverníkov rovnaké profesie. Vieme, kto je náchylnejší zahnúť svojej polovičke.

Ilustračný obrázok k článku PODVEDIE vás? Neverníci najčastejšie vykonávajú tieto POVOLANIA
Zdroj: www.pixabay.com / CC0 1.0

Pre niekoho je vernosť v partnerstve či manželstve alfou a omegou, pre iného sú to skôr len prázdne slová. Najnovší prieskum na zozname s názvom Ashley Madison s viac ako 80 miliónmi používateľov odhalil, aké výhovorky neverníci používajú najčastejšie a v ktorých profesiách sa nachádza najviac tých, čo nezohrievajú len jednu posteľ. Informuje o tom portál New York Post.

Pestré výhovorky

Až 33% opýtaných zakrýva svoju neveru prácou. „Väčšina z nich používa známu hlášku o tom, že musia pracovať a preto majú veľké množstvo nadčasov,“ opísala tamojšia zoznamka. O niečo menej, presne 28% neverníkov klamalo a tvrdilo, že sa nemohli svojej polovičke venovať, pretože v tom čase musia byť so vzdialenou rodinou či priateľmi. Vetu nebol(a) som s tebou lebo „trávim čas s kamarátmi v bare,“ použilo 23% opýtaných a mnoho ďalších sa vyhovorilo na „služobné cesty“.

„Približne 10% opýtaných tvrdilo, že navštevujú telocvičňu, chodia behať alebo idú nakupovať, hoci v skutočnosti v tom čase podvádzali svojho partnera,“ informovala zoznamka, ktorú vyhľadávajú zadaní za účelom zoznámenia sa.

Pri ktorých povolaniach by mali milujúci partneri radšej spozornieť? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM