Aktualizované ELA Krimi

Nočná dráma v centre Bratislavy: Pred známou diskotékou tiekla KRV, dobodali mladíka!

Pred jedným zo známych bratislavských podnikov došlo k pobodaniu dvadsaťdvaročného muža.

Ilustračný obrázok k článku Nočná dráma v centre Bratislavy: Pred známou diskotékou tiekla KRV, dobodali mladíka!
Zdroj: Dnes24.sk

Nočná zábava sa zmenila na drámu. V Bratislave sa v sobotu pred piatou hodinou ráno odohral krvavý útok. Na prípad ako prvý upozornil portál Topky.sk.

Pred známou diskotékou na Ventúrskej ulici, ktorá už v tom čase bola zatvorená, došlo k pobodaniu dvadsaťdvaročného muža, ktorý musel byť prevezený do nemocnice. Mladíka bodli do hrudníka. Ako informujú Topky, polícia už má aj podozrivých.

„Prijatím tiesňovej výzvy o poranenej dospelej osobe následkom napadnutia ostrým predmetom bol vydaný pokyn na zásah ambulancie ZZS. Záchranári na mieste zásahu ošetrili muža s poranením hrudníka a následne ho transportovali do nemocnice,“ potvrdil portálu Andrej Hirjak z operačného strediska ZZS.

Muž bol počas prevozu pri vedomí a mimo ohrozenia života. Z útoku sú podľa informácií portálu podozrivé tri nemecky hovoriace osoby a polícia už začala trestné stíhanie.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I začal trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva v jednočinnom súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Silvia Šimková s tým, že viac informácií poskytnú, keď to umožní procesná situácia.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM