Barbara Dallosová Magazín Lifestyle

Nohy do neba a žiadne silikóny: Geissenka vytiahla FOTKY Z MLADOSTI, to že je ona?

Zábery z 80. rokov pobavili aj samotnú Carmen. Ako dvadsaťročnú fitnesku by ste ju ani nespoznali.

Ilustračný obrázok k článku Nohy do neba a žiadne silikóny: Geissenka vytiahla FOTKY Z MLADOSTI, to že je ona?
7
Galéria

Hviezda známej reality šou Geissenovci je Slovákom veľmi dobre známa. Uvravená blondínka sa divákom vryla do pamäte svojou temperamentnou povahou a typickou hláškou „Róóóóbert“, ktorou oslovuje svojho manžela.

Carmen poznáme ako výstrednú paničku oblečenú v najdrahších značkách a vždy dokonale upravenú. Pozornému oku tiež neunikne, že nemecká milionárka si pomohla skrášľujúcimi zákrokmi. Ako ale vyzerala Carmen ešte ako obyčajné dievča?

Postavička ako lusk

Výstredná televízna hviezda je aktívna na sociálnych sieťach. Jej instagramový profil sledujú státisíce ľudí a okrem aktuálnych záberov z jej života naň občas zavesí aj archívne lahôdky.

Carmen sa pochválila niekoľkými fotkami z mladosti. Väčšina záberov je z osemdesiatych rokov, teda keď bola dvadsiatnička. Málokto by uhádol, že blonďavé dievča s dokonalou postavou a načechraným účesom je známa Geissenka.

Carmen je veselá kopa a vie si zažartovať aj na vlastnú adresu. Sama priznáva, že na starých fotkách sa nespoznáva.

„Ahojte, moji milí, je tu ešte niekto, kto si pamätá tieto časy? Bolo to v osemdesiatkach, pekne dávno. Mala som o 15 kíl menej a žiadne silikóny,“ napísala k jednej z fotiek a pridala množstvo urehotaných emotikonov.

Nenápadná predavačka

Carmen má na retro záberoch naozaj závideniahodnú figúru. A niet sa čo čudovať. V minulosti sa venovala fitnessu aj modelingu a v roku 1982 si dokonca vyslúžila titul Miss Fitness.

Rodáčka z Kolína nad Rýnom vtedy ešte netušila, že z nej raz bude milionárka. Istý čas pracovala ako predavačka v obchode s oblečením. A ten nepatril nikomu inému než podnikateľovi Robertovi Geissovi. Biznismen sa do svojej zamestnankyne zahľadel a v roku 1994 sa Carmen a Robert vzali.

Geissenovci mieria na Slovensko

Slovensko už obletela správa, že celebritná rodinka sa k nám chystá na jarnú dovolenku. Geissenovci dorazia už tento víkend a strávia tu niekoľko dní. O ich návšteve sa začalo povrávať ešte koncom minulého roka, keď ich zaujal slovenský pavilón na výstave Expo a nad haluškami sa stretli s ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom.

Geissenovci majú v pláne niekoľko výletov, navštívia Devínsky hrad, vyberú sa za romantikou na stredné Slovensko a pár dní strávia aj v našich horách. Kompletný program ich slovenskej dovolenky sme vám priniesli TU.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Začítajte sa do ďalších zaujímavých tém

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM