han Magazín

Novinka vo vysielaní očkovacej lotérie: Diváci a súťažiaci, PRIPRAVTE sa na ZMENU!

Nedeľa večer patrí od 15. augusta očkovacej lotérii, ktorú vysiela RTVS v priamom prenose. To sa však zmení a začiatok relácie Byť zdravý je výhra sa posunie.

Ilustračný obrázok k článku Novinka vo vysielaní očkovacej lotérie: Diváci a súťažiaci, PRIPRAVTE sa na ZMENU!
Zdroj: www.rtvs.sk

Viac ako 21 miliónov eur, ktoré vyčlenilo Ministerstvo financií SR na reláciu, je dostatočným lákadlom pre tých Slovákov, ktorí sa dali zaočkovať. Preto je nedeľa tým dňom, kedy po 20.00 zasadnú k televízorom.

Fanúšikovia netradičnej lotérie sa od 10. októbra budú musieť nastaviť na nový čas priameho prenosu. Ten bude štartovať približne o 21.30 a končiť bude necelú hodinu pred polnocou. Ako uvádza RTVS, jej terajší čas nahradí nová šou o varení.

„Šou Pečie celé Slovensko je najväčšia pekárska televízna šou, ktorá vychádza z britského originálu The Great British Bake Off. V súťaži pred televíznymi kamerami sa stretávajú amatérski pekári a cukrári, ktorí musia o svojich pekárskych zručnostiach presvedčiť odbornú porotu. Tá po každom kole jedného zo súťažiacich pošle domov,“ informuje RTVS na svojom webe.

Očkovacia lotéria mala rekordnú sledovanosť, kvôli čomu TV Markíza posunula talentovú šou Superstar z nedele na piatok. Pred programom o varení však tentoraz sklopí hlavu lotéria. Moderátori Vera Wisterová a Marcel Forgáč tak budú rozdávať štedré odmeny v neskoršom čase.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM