TOS Lifestyle

Nový VIANOČNÝ hit? Opatovský vôbec NEČAKAL, že táto pesnička bude dvíhať ľudí zo sedadiel!

Pôvodne ju ani nechcel na koncertoch spievať. No keď to skúsil, pieseň zožala standing ovation. A situácia sa začala opakovať!

Ilustračný obrázok k článku Nový VIANOČNÝ hit? Opatovský vôbec NEČAKAL, že táto pesnička bude dvíhať ľudí zo sedadiel!
Zdroj: Unsplash.com , TASR/Michal Svítok

Známy slovenský spevák Robo Opatovský zvykne vo vianočnom období koncertovať. Inak to nebude tento rok a nebolo ani vlani. A práve počas minuloročného turné zažil situáciu, ktorú vôbec nečakal.

Do zoznamu skladieb sa rozhodol zaradiť po dohode s kapelou aj vianočnú pesničku, od ktorej nemal očakávania, že by mohla zaznamenať úspech medzi divákmi.

Standing ovation

Lebo predsa len, je to náročná pesnička, aj harmonicky, aj umelecky. Je to taký intímny text, môj vzťah k Bohu, Mesiáš, narodenie Mesiáša a proste biblická tematika,“ uviedol spevák v rozhovore pre Topky.sk na margo pesničky V bájnom Betleheme.

Na jeho počudovanie však na prvom koncerte diváci po tejto pesničke vstali a tlieskali. Stále však mal pochybnosti a prisudzoval to tomu, že sa mu ju podarilo dobre odspievať.

Až keď sa to začalo diať na každom koncerte, uvedomil si, že pesnička sa jeho fanúšikom naozaj páči.

Videoklip

Ako pre Topky prezradil ďalej, pesničku otestovali aj v internetovom svete krátkou ukážkou. Aj tá mimoriadne zarezonovala. Napokon sa rozhodli dať pesničke kompletný videoklip, ktorý prednedávnom vyšiel na platforme Youtube (video pod článkom) a ktorý ju môže vystreliť do povedomia širšej verejnosti.

„Tak toto je prvé moje tohtoročné vianočné prekvapenie. Ďakujem,“ napísala v komentári pod pesničkou Miška. Ani ďalší komentujúci nešetria chválou. „Tak takúto krásnu vianočnú pieseň som už dlho nepočula,“ uviedla Zuzana.

Titulné foto: ilustračné/archívne

Zdroj: YouTube.com

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM