Webnoviny - Svet

O vstupenky na zápas SR - Nórsko je veľký záujem

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA

BRATISLAVA 15. februára (WEBNOVINY) – Na prvý tohtoročný medzinárodný futbalový prípravný zápas Slovensko – Nórsko, ktorý sa uskutoční 3. marca v Žiline, sa doteraz predalo 3601 vstupeniek a ďalších 930 kusov si priaznivci slovenského futbalu už dopredu zarezervovali. Agentúru SITA o tom informoval tlačový hovorca Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Viliam Raček.

Pre fanúšikov, ktorí odcestujú do Žiliny na medzinárodný duel s Nórskom vlakom, Železničná spoločnosť Slovensko, a.s. (ZSSK) ponúka až 25-percentnú zľavu na cestovnom. Návštevník futbalového zápasu si spiatočný cestovný lístok s 25-percentnou zľavou môže kúpiť v ľubovoľnej železničnej stanici na Slovensku do ktorejkoľvek železničnej stanice v Žiline. Cestovný lístok platí na jednu cestu tam a spolu so vstupenkou z futbalového zápasu SR – Nórsko aj na jednu cestu späť najneskôr však do 4. marca do 24.00 h. Zverenci Vladimíra Weissa st. nastúpia proti Nórom na štadióne pod Dubňom od 17.00 h.

Pre fanúšikov, ktorí odcestujú do Žiliny na medzinárodný duel s Nórskom vlakom, Železničná spoločnosť Slovensko, a.s. (ZSSK) ponúka až 25-percentnú zľavu na cestovnom.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM