han Šport Futbal

Obrovská tragédia v slovenskom futbale: Hráč po kolapse na ihrisku skonal v nemocnici

Všetci dúfali, že sa z toho dostane... Pred piatimi dňami futbalista Peter Kiss z nižšej ligy skolaboval. Žiaľ, včera svoj boj o život prehral.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská tragédia v slovenskom futbale: Hráč po kolapse na ihrisku skonal v nemocnici
2
Galéria
Zdroj: pixabay

Nešťastný moment sa udial počas úvodného kola šiestej ligy v okrese Nové Zámky. Duel domáceho Družstevníka Trávnica s Družstevníkom Michal nad Žitavou museli krátko po začiatku druhého polčasu prerušiť.

Prišlo mu nevoľno a odpadol

Hosťujúci hráč Peter Kiss v 61. minúte odpadol priamo počas zápasu. „Bola mu okamžite poskytnutá prvá pomoc a následne privolaná záchranná služba vykonala nevyhnutné medicínske úkony. Peťko bol potom helikoptérou prevezený na ARO do nitrianskej nemocnice s podozrením na silný infarkt. Momentálne je stále pod intenzívnym lekárskym dohľadom,“ napísal na Facebooku Oblastný futbalový zväz Nové Zámky.

Prišlo k najhoršiemu

Od prevozu do nemocnice 34-ročný futbalista bojoval o život, ale smrť tento súboj vyhrala… „S hlbokým zármutkom v srdci sme prijali smutnú správu, že Peter Kiss, hráč TJ Družstevník Michal nad Žitavou, dnes vo veku nedožitých 35 rokov, žiaľ, navždy odišiel na večnosť do futbalového neba,“ uviedol Oblastný futbalový zväz Nové Zámky na sociálnej sieti.

🏴 OZNAM 🏴 ŠTK ObFZ oznamuje futbalovým klubom, delegovaným osobám ako aj širokej futbalovej verejnosti, že pred každým...

Posted by Oblastný futbalový zväz N. Zámky on Friday, August 14, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM