Barbara Dallosová Krimi

Odporné prípady masturbácie vo vlaku: Žilinskí policajti hovoria o ďalšom excese

Fotka muža, ktorý sa uspokojoval pred mladým dievčaťom, obletela sociálne siete. Podľa žilinských policajtov pribudol okrem tohto v posledných dňoch ďalší podobný prípad.

Ilustračný obrázok k článku Odporné prípady masturbácie vo vlaku: Žilinskí policajti hovoria o ďalšom excese
Zdroj: Policajný zbor SR

Pred niekoľkými týždňami informovala polícia o obvinení 35-ročného Lukáša z prečinu výtržníctva. Muž mal vo vlaku smerujúcom do Bratislavy masturbovať pred ostatnými cestujúcimi. Ukazuje sa, že takéto správanie vo verejnej doprave u nás nie je ojedinelé.

Prípady sa množia

Slovenský internet teraz zachvátili ďalšie zábery, tentoraz staršieho muža, ktorý mal masturbovať pred oproti sediacou mladou cestujúcou. Polícia prípad potvrdila. „K incidentu malo dôjsť podľa dostupných informácií asi pred mesiacom. Týmto prípadom sa už zaoberá príslušný útvar železničnej polície. Viac informácií v tejto chvíli nie je možné uviesť,“ uviedla polícia.

Podobným incidentom sa zaoberá aj železničná polícia v Polícia SR – Žilinský kraj. K tomu malo dôjsť len pred pár dňami. Muži zákona sú však zatiaľ na viac informácií skúpi: „Aj v tomto prípade už prebiehajú procesné úkony. Viac informácií poskytneme neskôr, keď to procesná situácia dovolí.“

Čo robiť v takej situácii?

Policajti v súvislosti s medializovanými prípadmi posielajú odkaz verejnosti a potenciálnym svedkom takýchto činov. Ubezpečujú, že už po prvom prípade zintenzívnili hliadkovú činnosť vo vlakoch, aby aj prítomnosť samotných policajtov pôsobila preventívne.

„V závislosti od konkrétneho prípadu je jednou z možností, okrem napríklad upozornenia vlakového personálu, kontaktovať políciu na čísle 158, polícia v takom prípade môže prípad riešiť hneď na najbližšej vlakovej stanici, kde zastaví vlak. Tiež je možné podať trestné oznámenie na najbližší útvar Policajného zboru, polícia oznámenie vždy príjme a orgán činný v trestnom konaní, prípadne správny orgán, rozhodne o ďalšom postupe,“ uzatvárajú muži zákona.

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM