Aktualizované han Šport Futbal

OHAVNÁ vražda futbalového rozhodcu a jeho priateľky: Našli ich dobodaných!

Nikto z príbuzných, ani susedov si nevie vysvetliť, prečo zamilovaná dvojica skončila pod rukami vraha. Polícia už však má v rukách podozrivého.

Ilustračný obrázok k článku OHAVNÁ vražda futbalového rozhodcu a jeho priateľky: Našli ich dobodaných!
Zdroj: twitter.com/Solonapoli24

Tragédia sa odohrala v talianskom meste Lecce v jednom z bytových komplexov. Obeťami vraždy sa stal 33-ročný taliansky rozhodca Daniele de Sentis a jeho o tri roky mladšia snúbenica Eleonora Manta.

Čo sa stalo?

K incidentu došlo v pondelok o 21.30 h v spomínanom meste, v obytnom dome neďaleko stanice Via Montello. Z bytu, kde partneri žili a následne z schodiska, bol počuť veľký krik. Svedkovia potvrdili, že krátko potom videli utekať muža s batohom a nožom. Práve ten mal byť vražednou zbraňou, pretože obete mali na telách niekoľko bodných rán.

Ako píše taliansky portál www.corriere.it, rozhodcu našli mŕtveho na schodisku a jeho partnerku v byte.

Pátranie po vrahovi

Susedia rozhodcu označili za príkladného muža, ktorý nemal žiadne problémy. Aj preto pracujú policajti s verziou, že sa pár stal obeťami vraha, ktorý už v okolí zabil dva páry. Údajne sú mu na stope, ale pomôcť im majú aj viaceré kamerové záznamy z miesta ohavného skutku.

To však vyšetrovatelia napokon zrejme vylúčia ako motív, pretože najnovšie správy z Talianska hovoria o niečom inom.

Poznali vraha?

Ako píše portál www.ilfattoquotidiano.it, polícia lapila muža, ktorého mala dvojica poznať. Svedectvá susedov priniesli správu, že snúbenica rozhodcu pred smrťou stihla zakričať: „Andrea, nie. Dosť, Andrea!“ Jedná sa o mužské meno a istého Andreu, 37-ročného muža, už vyšetrovatelia mali na výsluchu.

Nie je teda vylúčené, že za brutálnym činom môže byť nevera alebo iné problémy páru, ktorý blízky označili za „ideálny“.

Mal rozbehnutú kariéru

Šokovaná nie je len talianska verejnosť, ale aj tá futbalová. Daniele bol totiž rozhodcom v druhej a tretej najvyššej talianskej súťaže, keď sa na dráhu arbitra vydal v roku 2017. Na tejto úrovni odpískal približne 130 duelov.

„Hocijaké slová sú v tejto chvíli zbytočné. Ahoj Dani,“ napísali rozhodcovia na sociálnu sieť odkaz pre ich bývalého kolegu.

View this post on Instagram

Ogni parola è superflua. Ciao Dani ❤️

A post shared by Sezione AIA Lecce (@aia_lecce) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM