Webnoviny - Svet

Oldřich Kaiser statočne zvláda boj s alkoholizmom

WEBNOVINY.SK

Oldřich KaiserFoto: infoklub.skBRA­TISLAVA 23. mája (WEBNOVINY) – Český herec Oldřich Kaiser ešte donedávna utápal svoj talent v alkohole. Momentálne boj s alkoholizmom zvláda statočne, uviedla pre webovú stránku iDNES.cz jeho exmanželka Naďa Konvalinková. Alkoholizmus, ktorým trpí Oldřich Kaiser celý život, si vyžiadal niekoľko obetí. Okrem toho, že sa po 25 rokoch rozišli s manželkou Naďou Konvalinkou, prišiel o prácu a množstvo pracovných príležitostí. Herečka však tvrdí, že jej bývalý manžel problémy s alkoholom zvláda. „Je na tom veľmi dobre, naučil sa s tým zaobchádzať, bojuje statočne, držím mu palce, všetci by sme mu mali držať palce,“ uviedla Konvalinková, pre ktorú predstavuje Kaiserovo pitie veľké životné sklamanie.

Aj napriek tomu, že herci spolu nežijú, vychovávajú spoločne ich dospelú dcéru Karolínu. „Sme priatelia. Vzťah vo väčšine manželstiev po rokoch niekam dospeje, prejde stagnáciou, ale v našom prípade sa tých 25 rokov nedá odpárať. Jeden druhého si vážime a máme sa radi, ako sme sa radi aj mali,“ dodala herečka.

Oldřich Kaiser sa preslávil najmä spoluprácou s hercom Jiřím Lábusom. Herecká dvojica obohatila televíznu zábavu o programy ako Možná přijde i kouzelník (1982), Ruská ruleta (1994) a Zeměkoule (2000). Diváci ho mohli vidieť napríklad vo filmoch Žralok v hlavě (2005), Obsluhoval jsem anglického krále (2006) či Pouta (2009).

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM