Barbara Dallosová Magazín

OPUCHNUTÁ a DESIVÁ? Madonna sa vyjadrila k plastikám, neprajníkov poriadne zotrela

Popová ikona čelí kritike za to, že to vraj preháňa s plastickými operáciami. Keď sa zjavila na Grammy, fanúšikovia zostali zaskočení.

Ilustračný obrázok k článku OPUCHNUTÁ a DESIVÁ? Madonna sa vyjadrila k plastikám, neprajníkov poriadne zotrela
Zdroj: Instagram.com/Madonna

Madonna rozhodne nepatrí medzi konzervatívne hviezdy a rozruch okolo seba vyvoláva prakticky od začiatku svojej kariéry. Popová diva rada šokuje zovňajškom, svojimi vyjadreniami aj búrlivými vzťahmi, častokrát s výrazne mladšími mužmi. A pokoj si nedá ani po šesťdesiatke.

Opuchnutá a zmenená

Najnovšie sa speváčka dostala na titulky bulvárnych plátkov pre svoj vzhľad na udelovaní cien Grammy. Oblečené mala niečo ako smoking, vlasy zapletené vo vrkočoch a v tvári bola opuchnutá a zmenená. Od jej upravených selfie s dokonalou pleťou na sociálnych sieťach mala jej skutočná tvár na míle ďaleko.

Verejnosť okamžite zareagovala. Časť ľudí Madonne odkázala, aby to s plastikami toľko nepreháňala a zmierila sa s tým, že aj ona starne. Našli sa aj ľudia, ktorí sa jej zastali. Trvdili, že si so svojím telom môže robiť čo chce a je obdivuhodné, aká je vo veku 64 rokov vitálna.

Jasný odkaz neprajníkom

Najnovšie sa k špekuláciám o kozmetických vylepšeniach vyjadrila aj samotná Madona. Instagrame zverejnila post, v ktorom naznačila, že má plastiky a je s nimi spokojná.

„Pozrite, ako roztomilo vyzerám, keď opuchy ustúpili. LOL,“ napísala a priložila záber, na ktorom naozaj vyzerá mlado a sviežo.

Rodáčka z Michiganu tak fanúšikom poslala jasný odkaz. Za operácie sa nehanbí, je so sebou spokojná a verejná mienka je jej ukradnutá.

Madonna na sociálnych sieťach s obľubou uverejňuje krátke videá, takzvané reels. Pozrite si niektoré z nich ↓

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM