Monika Gécziová Regióny

Oslavy výročia v Bardejove si užijú aj deti: Tešiť sa môžu na bohatý PROGRAM

Oslavy 777.výročia prvej písomnej zmienky o Bardejove sa blížia. Program je však pripravený nielen pre staršie ročníky, ale i pre našich drobcov. Pozrite, čo všetko môžu zažiť!

Ilustračný obrázok k článku Oslavy výročia v Bardejove si užijú aj deti: Tešiť sa môžu na bohatý PROGRAM
Zdroj: TASR

Už na budúci týždeň 28. a 29.septembra v našom meste vypuknú veľké oslavy. Vyvrcholia nimi všetky akcie, ktoré mesto organizovalo počas celého roka, a to pri príležitosti 777.výročia prvej písomnej zmienky o Bardejove. Pripravený je bohatý program, o ktorom sme už písali. Na svoje si však počas dvoch dní prídu aj deťúrence.

Program Rozprávková hradná priekopa začína v piatok od 11.tej hodiny a v sobotu už od 10.tej pri Letnom amfiteátri a to dračími aktivitami, hrami, súťažami, dračími balónmi a fotením s maskotmi. V obidva dni od 11.00 do 14.00 hodiny čaká deti prehliadka dravých vtákov, s ktorými o 14.tej hodine vystúpia sokoliari.

Od 15.tej sa detičky zabavia pri vystúpení veselých klaunov a o 16.tej je pre ne pripravené divadielko. V piatok to bude Cililing s hrou Čarovná muzika a v sobotu divadielko Etuda s hrou Polepetko.

Okrem toho sú pre deti pripravené aj dračie sladkosti a iné zaujímavé aktivity. Rozhodne sa neoplatí nechať si tento dvojdňový program ujsť.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM