MI Zo Slovenska

Pikantné DETAILY! Ako to naozaj bolo s ORÁLOM pre lupiča na pumpe?

Televízia JOJ vypátrala ženu, ktorá v stredu zadržala lupiča na benzínke, pretože ho začala orálne uspokojovať. Ukázalo sa, že to bolo trochu inak.

Ilustračný obrázok k článku Pikantné DETAILY! Ako to naozaj bolo s ORÁLOM pre lupiča na pumpe?
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Televízia JOJ na svojom webe informuje, že pohotová žena sa volá Soňa a má 36 rokov. Na zverejnenom videu je počuť, že rozpráva po česky. V pôvodnej verzii tohto bizarného prípadu sa uvádzalo, že Soňa sama iniciatívne lupičovi ponúkla orálny sex, aby ho zdržala, kým prídu policajti. Teraz priznala, že to vlastne bola sebaobrana.

Pomýlil si ju

Benzínovú pumpu na Panónskej ulici v Bratislave prepadol v stredu nad ránom mladý lupič (23) srbskej národnosti. Bol agresívny a podľa výpovede Soni aj nadrogovaný.

„Boli asi štyri hodiny ráno, keď Soňa stála za pumpou a fajčila cigaretu. Zrazu k nim pribehol zamestnanec a povedal im, že ich prepadol nejaký muž, nech volajú políciu,“ uvádza TV JOJ.

O pár sekúnd sa už pri Soni zjavil zakrvavený srbský lupič. Zrejme si myslel, že je pumpárka, a tak ju chcel využiť, aby mu otvorila zamknutý trezor s peniazmi. Prefackal ju a vtiahol do vnútra. Lenže mal smolu. Soňa potrebné kódy nepoznala.

"Keď sa mi nedarilo otvoriť trezor, tak bol agresívny, dal mi facku a udrel ma. Tak som proste dala dole tričko a skúsila som to, čo som skúsila. Pomohlo to,“ priznala vynaliezavá Soňa.

Ženské zbrane tak vytiahla na agresora v sebaobrane a až po tom, ako ju násilím vtiahol dnu. Potom však rozhodne konala aj vo verejnom záujme.

Chytil sa…

Soňa dobre vedela, čo robí a išlo jej to výborne. Pre televíziu priznala, že sa rozrušeného lupiča snažila upokojovať, srandovala s ním a predstierala, že sa snaží trezor otvoriť, ale nejde to.

Keď zbadal jej obnažené prsia a jasnú ponuku, hneď zabudol, po čo tam vlastne prišiel. Okamžite sa chytil a dal si dole nohavice, aj keď bol zrejme pod vplyvom drog. A tak ho Soňa začala orálne uspokojovať.

„Ja som to naťahovala, samozrejme, že ja som to naťahovala. Hlavne som sa bála, aby sa neprebral z toho delíria a z toho opojenia,“ uviedla pohotová žena pre TV JOJ.

O pár minút už sexuálne potešenie mladého Srba ukončili policajti, ktorí dorazili na pumpu. To už museli Soňu poriadne bolieť ústa. „Berte si ho, ja už nevládzem,“ povedala policajtom s pochopiteľnou úľavou. Mladý Srb teraz čaká vo väzbe a ďalší sex so ženou si zrejme tak skoro neužije.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM