Eliška Šándorová Správy Zo Slovenska Magazín

Plačková v SLZÁCH musela so synom do nemocnice: Preplakala som celý deň. Je to HROZNÉ, hrozné!

Nešťastná »Queen« Plačková! Na našu najznámejšiu influencerku sa to v týchto dňoch valí z každej strany. Najprv krádež, teraz starosti o zdravie dvojmesačného synčeka.

Ilustračný obrázok k článku Plačková v SLZÁCH musela so synom do nemocnice: Preplakala som celý deň. Je to HROZNÉ, hrozné!
3
Galéria

Zuzana Plačková sa so svojimi problémami i radosťami zveruje aj fanúšikom na sociálnych sieťach. Len na Instagrame ju sleduje takmer 900-tisíc priaznivcov.

Mamička dvojmesačného syna Diona sa len nedávno podelila problémy ohľadom vykradnutého auta a zmiznutého značkového oblečenia. Teraz ju trápia obavy o bábätko, ktoré potrápili nie jednu mamičku.

"Celý deň som taká bez nálady. Ráno sme boli u doktora, Dionek má pruh, takže mu budú lepiť pupček,“ podelila sa o rodičovké obavy v krátkom videu Plačková.

„Som z toho celkom otrávená, aj som si poplakala. Menili sme mlieko… To je údel matky, hrozné, hrozné. Preplačem dnes celý deň. Čo vám budem hovoriť, nemám veľmi náladu na nič,“ posťažovala sa čerstvá mama.

Na záberoch ukázala, ako je so synom v nemocnici a to, ako ho drží na rukách. Pruh alebo hernia je u novorodencov pomerne bežný a väčšinou nepredstavuje žiadne väčšie nebezpečenstvo.

FOTO: Vydesená Zuzana Plačková skončila so synčekom v nemocnici
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM