JAB Kultúra

Plesovú sezónu si naplno užijeme aj v Spišskej a okolí: Zažiť môžete rifľový bál aj ples pre deti a rodičov

Už o dva dni začína dlho očakávaná plesová sezóna. Obohatiť svoj šatník a zabaviť sa budú mať príležitosť dámy a páni aj v našom regióne. Zisťovali sme, kde sa v Spišskej Novej Vsi a okolí bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesovú sezónu si naplno užijeme aj v Spišskej a okolí: Zažiť môžete rifľový bál aj ples pre deti a rodičov
Zdroj: TASR

PLES V REDUTE

Plesovú sezónu v Spišskej otvorí v sobotu 9. januára o 19:00 ples pre všetkých Novovešťanov. Na program, bohatú tombolu a hudobného hosťa Paľa Hammela sa môžete tešiť v koncertnej sále Reduty. Premiérový ples si môžete užiť za ľudovú cenu 30 eur.

PLES SPIŠIAKOV

Už 20. ročník plesu známeho na celom Slovensku odštartuje 16. januára o 19.00 v kon­certnej sále Reduty. Jubilejným plesom vás bude sprevádzať Kristína Farkašová a Milan Zimnýkoval. Hostia sa môžu tešiť tanečnú show, cimbalovku či tombolu. Hudobne večer spestria Cigánsky diabli, Félix Slováček –Band a Lucie Bíla.

PRVÝ METROPOLITNÝ PLES

Ples hotela metropol bude mať premiéru 23.januára o 19.00. Počas večera vás budú sprevádzať španielske rytmy v podaní skupiny Los Massakeros A DJ Vili. O sprievodné slovo sa postará moderátor večera Marcel Sivák a tešiť sa môžete aj na hosťa večera skupinu Peter Bič Project. Cena vstupenky je 90 eur.

FARSKÝ PLES

Farnosti Spišská Nová Ves a Ferčekovce pozývajú na 14. farský ples, ktorý sa bude konať v sobotu 30. januára o 19:00v koncer­tnej sále Reduty. Do tanca hrá hudobná skupina 4Others z Oravy. Za vstupenku zaplatíte 25 eur.

SPIŠSKÝ RIFĽOVÝ BÁL

Začiatok februára spestrí rifľový bál, ktorý sa bude konať v hoteli Čingov. Za vstupné 30 eur na vás 5.februára o 18.00 čaká welcome drink, večera, káva, polnočná kapustnica, bohatá tombola a hosť večera Davide Mattioli. O zábavu sa postará aj hudobná skupina Montana Band z Bardejova. Rifle a dobrá nálada sú povinnou výbavou rifľového bálu.

7.REPREZENTAČNÝ PLES OBCE SMIŽANY

Plesanie neobíde ani susedné Smižany. Moderátor Michal Hudák vás bude sprevádzať smižianskym plesom už 6.februára o 19.00 v spo­ločenskej sále Kultúrneho domu. Program spestrí Duo Kamelie a do tanca zahrá hudobná skupina TIP. Vstupné s konzumáciou je 48 eur.

11. PLES CVČ A MKC

Zabaviť a užiť si plesovú sezónu si môžu aj tí najmenší. Centrum voľného času Adam spolu s mestským kultúrnym centrom v Spišskej Novej Vsi organizuje už po 11-krát ples pre deti, mládež a rodičov mesta. Užiť si ho môžete za cenu 10 € (členovia CVČ),13 € (nečlenovia) a 15 € (dospelí) 16.februára od 17.00 v koncertnej sále Reduty.

PLES ĽUDÍ S DOBRÝM SRDCOM

V koncertnej sále Reduty sa bude plesať ešte aj 9. apríla o 16.00. Tradičný už 20.jubilejný ročník plesu ľudí s dobrým srdcom bude sprevádzať bohatý program, hudba a tombola pre každého. Tešiť sa môžete aj na vystúpenie speváckeho zboru. Dospelí zaplatia za vstupenku 12 €. Deti do dvanásť rokov 8 €. Deti z DCHSJ, ŠZŠ a PŠ SMMK a Klubu detí SZZP majú vstup zdarma.

Zoznam plesov budeme priebežne aktualizovať. Ak o nejakých v našom regióne viete, môžete nám o nich napísať na adresu: buvalova@global24.sk

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM