Zo Slovenska

Po konflikte v električke zasahovala aj POLÍCIA: Revízor mal vraj ženu UDRIEŤ päsťou do tváre!

Podľa svedka mal revízor udrieť ženu do tváre. Polícia to však vidí inak.

Ilustračný obrázok k článku Po konflikte v električke zasahovala aj POLÍCIA: Revízor mal vraj ženu UDRIEŤ päsťou do tváre!
Zdroj: TASR/Pavol Zachar , Pexels.com

Martin z Bratislavy tvrdí, že bol svedkom, ako revízor MHD v hlavnom meste fyzicky napadol cestujúcu. Ako informoval Čas.sk, všetko je poriadne zamotané.

Incident sa mal udiať pred niekoľkými dňami krátko po šiestej hodine ráno v električke číslo 3 na úseku medzi Kamenným námestím a Blumentálom. Podľa svedka nemala jedna zo žien cestovný lístok.

Potýčka priamo v električke

„Obstúpili ju dvaja postarší revízori a povedali, že nech zaplatí pokutu, alebo im dá občiansky preukaz,“ cituje portál slová Martina, podľa ktorého ju mal jeden z revízorov chytiť so slovami, že zavolajú políciu.

„Ona sa ohnala, že ju nemá čo chytať, zhodila mu okuliare a revízor jej následne dal päsťou do tváre,“ dodal Martin.

Keď vodič uvidel, že v jeho električke sa niečo deje, zastavil a povedal, nech všetci vystúpia. "Ale ja som si sadol k tej žene a povedal som, že počkáme na políciu, nech si ju nedovolia udrieť,“ pokračoval Martin, ktorý žene ponúkol, že ak chce podať trestné oznámenie, on jej všetko dosvedčí. Cestujúca však nič podávať nechcela.

Revízori podali trestné oznámenie

„Naši zamestnanci v súvislosti so spomínaným incidentom podali trestné oznámenie a z toho dôvodu sa k danej veci nebudeme vyjadrovať,“ povedal pre Čas.sk hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Jozef Vozár.

To, že počas jazdy električkou došlo ku konfliktu medzi 38-ročnou ženou a revízorom, potvrdila aj polícia.

Podľa nej mala cestujúca údajne napadnúť revízora, spôsobiť mu zranenia v oblasti tváre a poškodiť dioptrické okuliare.

„Nakoľko žena odmietla preukázať svoju totožnosť privolanej hliadke PZ, za účelom zistenia totožnosti bola v súlade so zákonom predvedená na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov bola prepustená na slobodu, vec je evidovaná ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu,“ dodal pre portál hovorca Michal Szeiff.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Twitter.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM