Barbara Dallosová Krimi

Podgurážený Žiarčan (36) zahryzol mladíkovi (20) do nosa a ušiel: To bol ale ešte len začiatok!

Polícia má na stole kuriózny prípad zo Žiaru nad Hronom. Podľa mužov zákona celý incident začal tým, že muž pod vplyvom alkoholu prišiel k dvojici mladíkov a jednému z nich zahryzol do nosa...

Ilustračný obrázok k článku Podgurážený Žiarčan (36) zahryzol mladíkovi (20) do nosa a ušiel: To bol ale ešte len začiatok!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, celý incident sa začal v žiarskom podniku na Ul. SNP, keď k dvojici mladíkov, Samuelovi a Patrikovi z Lutily, podišiel muž (36) zo Žiaru nad Hronom a zahryzol Samuelovi do nosa.

Podľa slov polície muž následne ušiel po Ul. SNP, dvojica mladíkov ho však dobehla a fyzicky napadla.

,,Podľa predbežnej lekárskej správy mu spôsobili otras mozgu s predpokladanou dobou liečenia do 10 dní. Následne k nim prišiel ďalší 36-ročný muž zo Žiaru nad Hronom, ktorý chcel napadnutému pomôcť, pričom mladíci fyzicky napadli aj jeho. Spôsobili mu zranenia s dobou liečenia do štyroch týždňov," vysvetlila hovorkyňa s tým, že obaja mladí muži sú stíhaní na slobode.

Ako pokračovala, Samuel a Patrik majú na krku obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z prečinu výtržníctva spáchaných formou spolupáchateľstva. Podľa informácií od mužov zákona sa ale obvineniu nevyhol ani Žiarčan, ktorý zahryznutím do nosa incident začal.

,,Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie aj v druhom prípade a obvinil aj 36-ročného muža. Je obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva za to, že bez vážneho udania dôvodu pod vplyvom alkoholu zahryzol do nosa 20-ročnému Samuelovi a spôsobil mu zranenia," uviedla Faltániová a dodala, že polícia rieši udalosť (4.2.) ako dva skutky a v oboch prípadoch vyšetrovanie prebieha.

Za posledné týždne to nie je prvý incident v Žiari nad Hronom, ktorý sa začal v podniku. Pred časom sme vám priniesli informácie o drsnej bitke zo žiarskej pivárne. Čítajte tu: Útok v žiarskej pivárni bude mať dohru: Traja muži (31,30,26) sú zadržaní, čo im hrozí?

Foto: ilustračné

Zdroj: KR HaZZ v Žiline
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM