han Magazín

Podpísal sa nový vysielací čas pod výhry? V očkovacej LOTÉRII uspeli len dve súťažiace

Očkovacia lotéria sa po prvý raz vysielala v sobotu večer. Priamy prenos relácie Byť zdravý je výhra priniesol šťastie dvom vyžrebovaným z piatich.

Ilustračný obrázok k článku Podpísal sa nový vysielací čas pod výhry? V očkovacej LOTÉRII uspeli len dve súťažiace
Zdroj: www.rtvs.sk

Štátna lotéria, ktorá patrí pod ministerstvo financií, sa uskutočnila v priamom prenose deviatykrát.

Zmena času

Vedenie RTVS sa rozhodlo presunúť lotériu na sobotňajší čas z toho dôvodu, že v nedeľu začína o 20.30 nová šou Pečie celé Slovensko. Na Jednotke tak prišlo k zmene relácie Byť zdravý je výhra. „RTVS od 10. októbra prinesie na obrazovkách Jednotky novú pekársku šou Pečie celé Slovensko. Jej štart sme dlhodobo plánovali na tento dátum, ešte v čase, predtým ako RTVS začala vysielať reláciu Byť zdravý je výhra, známu aj pod názvom Očkovacia prémia,“ informovala hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.

Čo sa dialo v sobotu?

Programom Byť zdravý je výhra sprevádzala aj tentoraz moderátorská dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Tak ako tomu bolo v predošlých dieloch, aj teraz sa žrebovali piati šťastní súťažiaci. Ako prvá bola vylosovaná pani Mária z Varechoviec, ktorá síce telefón zdvihla, ale spojenie sa prerušilo, tak namiesto 101-tisíc jej na účet pribudne tisícka.

Ďalšia v poradí bola pani Mária zo Sniny, ktorá splnila všetky potrebné záležitosti a vyhrala 201-tisíc! Mala šťastie, pretože sa ozvala moderátorom v poslednej sekunde.

Rovnako sa darilo aj pani Anne z Nemšovej, ktorá tak získala 101-tisíc. „To budeme mať krásne Vianoce. Mám totiž štyri deti a šesť vnúčatiek,“ povedala šťastná výherkyňa.

No, potom prišli dvaja vyžrebovaní, ktorým sa nedarilo. respektíve, vôbec nezdvihli telefón. Prišli tak vysoké výhry. Ide o Evu z Komárna a Jozefa z Krásnej Lúky.

Znamená to, že počas budúcej soboty bude prvý šťastní vyžrebovaní hrať o 301-tisíc eur!


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM