MAK Kultúra

POHODA tento rok v Trenčíne nebude. Presúva sa do éteru

Je známy nový termín! Najväčší multikultúrny festival Pohoda, ktorý sa každoročne koná na letisku v Trenčíne, sa tento rok presúva do online priestoru.

Ilustračný obrázok k článku POHODA tento rok v Trenčíne nebude. Presúva sa do éteru
3
Galéria
Zdroj: TASR

Svetová pandémia koronavírusu má svoju ďalšiu obeť aj na poli kultúry. V júly sa mal uskutočniť už 24. ročník Pohody, ale okolnosti donútili organizátorov presunúť festival o rok.

Festival ale zanechá stopu aj tento rok, nahradí ho Pohoda In the Air. Vysvetlil riaditeľ festivalu Michal Kaščák.

„Veríme, že opatrenia sa budú čoskoro zmierňovať, určite sa ale nebudú týkať udalostí s vysokou návštevnosťou, akou je náš festival,“ zdôraznil Kaščák rozhodnutie o presunutí festivalu. „Naplno sa uvidíme v roku 2021,“ avizujú organizátori Pohody, ktorá má na Letisku v Trenčíne nový termín od 8. do 10. júla 2021.

„Všetky vstupenky z tohto roka ostávajú v platnosti. Zároveň tým, ktorí to potrebujú, garantujeme vrátenie plnej sumy za lístok. Úžasná atmosféra živého stretnutia nám bude veľmi chýbať, rovnako ako pozitívna energia, ktorá na letisku ostáva po festivale. Sme však optimisti, a preto veríme, že si zameškané vynahradíme v budúcnosti s ešte väčšou radosťou,“ povedal Michal Kaščák.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM