TOS Lifestyle

Pokračovanie kontroverzného seriálu: KEDY sa na obrazovky dostane druhá séria Ivety?

Iveta, najsledovanejší seriál roka, ktorý vyvolal mnohé kontroverzie, sa dočká druhej série. Už sa na nej intenzívne pracuje.

Ilustračný obrázok k článku Pokračovanie kontroverzného seriálu: KEDY sa na obrazovky dostane druhá séria Ivety?
Zdroj: Facebook.com/Televízia JOJ

TV Joj urobila svojmu seriálovému počinu Iveta masívnu kampaň a vyplatilo sa. Aj keď zďaleka nie všetky ohlasy boli pozitívne, seriál dosahoval rekordné čísla sledovanosti.

„Slovenský seriál o nás, predsudkoch, živote, láske, splnených aj nesplnených snoch. Autentický, vtipný, no i kontroverzný príbeh o pôvabnom dievčati tmavej pleti s ambíciou byť iná ako všetci ostatní,“ opísali seriál, ktorý otvoril aj mnohé tabuizované témy, jeho tvorcovia.

V auguste začne natáčanie

To, že sa Iveta dočká aj druhej série, potvrdila Jojka ešte vo februári. Teraz vyšli na svetlo nové informácie. "Na seriáli Iveta intenzívne pracujeme. Momentálne prebieha predpríprava pred natáčaním, a to je hľadanie lokalít, obsadzovanie hercov, finalizuje sa scenár. Druhá séria seriálu sa začne natáčať v auguste,“ uviedla televízia pre portál Stratégie.

Práve spomínané lokality boli horúcou témou prvej série. Dej bol totiž z veľkej časti situovaný do Trebišova, z ktorého podľa jeho obyvateľov urobili tvorcovia najväčšiu dieru Slovenska a pritom len málo záberov bolo reálne natočených v tomto východoslovenskom meste. Väčšina záberov z „Trebišova“ vznikla reálne v Bratislave.

Kedy bude na obrazovkách?

Podľa webu Mediaboom sa dá očakávať, že nakrúcanie Ivety 2 zaberie tvorcom niekoľko jesenných týždňov a druhá séria sa tak môže dostať na obrazovky začiatkom roka 2024.

Mimochodom, v týchto dňoch sa tvorcovia tešia ďalšiemu úspechu. Iveta sa objavila v nemeckom Berlíne, na Festivale televíznych seriálov.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM