han Krimi

Polícia je v pohotovosti: Muž sa VYHRÁŽA plánovanou masovou vraždou na Spiši!

Na internete sa objavili mimoriadne nebezpečné vyhrážky, ktoré autor šíri prostredníctvom videa. Má ísť o plánovanú masovú vraždu či bombové útoky!

Ilustračný obrázok k článku Polícia je v pohotovosti: Muž sa VYHRÁŽA plánovanou masovou vraždou na Spiši!
Zdroj: TASR/Kristína Mayerová

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá a na Facebooku tvrdí, že nepodceňuje žiadnu hrozbu. „Na sociálnych sieťach sa objavilo video s informáciami o plánovanej masovej vražde na Spiši,“ uviedla polícia v statuse na Facebooku.

Vyhrážky vo videu

Termín masová vražda je nesmierne hrozivý už len ako názov takéhoto otrasného činu. Preto je polícia v strehu. „Ubezpečujeme verejnosť, že polícia sa týmito informáciami vážne zaoberá. Prijali sme opatrenia s cieľom chrániť občanov a predchádzať ohrozeniu ich životov a zdravia,“ ubezpečujú policajti.

Viac informácií v tejto chvíli príslušníci polície zverejňovať nechcú.

Podľa portálu noviny.sk sa jedná o video, ktoré je zverejnené na streamovacom portáli YouTube. Má ísť o muža krstným menom Aleš. Samozrejme, nevie sa, či ide o pravé meno. Pod videom sa nachádza aj odkaz, v ktorom sa píše, že gang vykoná masovú vraždu, čo veľa ľudí na Slovensku ocení.

Vyhrážky a osočovanie alebo nadávky sú súčasťou prakticky celého textu. „Nikto ma nikdy nechytí. Ak o mňa prídete, tak príďte na Spišské trhy v tomto roku, kde vyvraždím každého jedného. Som legenda, nikdy ma nenájdete, ste slabí, pri mne stojí celý gang,“ píše sa v texte.

Masaker v USA

Včera otriasol americkým štátom Texas krvavý masaker, ktorý sa udial na základnej škole. Mladý 18-ročný tínedžer si do školy zobral zbrane a strieľal hlava-nehlava. Počet obetí masovej streľby v meste Uvalde, stúpol na najmenej 21. Medzi obeťami je 18 detí.

Aj preto je potrebné pri akejkoľvek podobnej správe, akú rieši teraz naša polícia, s plnou vážnosťou.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

POLÍCIA NEPODCEŇUJE ŽIADNU HROZBU! Na sociálnych sieťach sa objavilo video s informáciami o plánovanej masovej vražde...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Wednesday, May 25, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM