Rastislav Búgel Zo zahraničia

Polícia rieši ZÁHADNÝ prípad: V kaluži krvi ležal kňaz s odrezaným PENISOM

Keď sa farár miestnym prestal ozývať, zavolali záchranárov. Muža objavili so záhadným zranením.

Ilustračný obrázok k článku Polícia rieši ZÁHADNÝ prípad: V kaluži krvi ležal kňaz s odrezaným PENISOM
Zdroj: Policie České republiky , Unsplash.com

Polícia z juhu Česka aktuálne rieši nezvyčajný prípad, ktorý sa stal ešte počas uplynulej stredy (15. novembra). Ako informoval server Novinky.cz, kňaz nedorazil na dohodnuté stretnutie a nikomu sa neozýval.

Nezvyčajné správanie zaskočilo starostku, ktorá okamžite zavolala na tiesňovú linku. Na miesto vyštartovali všetky zložky integrovaného záchranného systému a na pomoc sa vydali aj miestni dobrovoľní hasiči.

Mal amputovaný penis

Kňaza našli v miestnosti fary. Zakrvácaný tam ležal so záhadným zranením. Zdroje portálu prezradili, že kňaz mal odrezaný penis. Podľa ďalšieho zdroja si nezvyčajné zranenie kňaz spôsobil sám.

„Úd už v byte záchranári nenašli. Na mieste iba pobehoval pes,“ povedal jeden zo svedkov.

Čo sa vlastne stalo?

Farár skončil v nemocnici a v prípade prebieha vyšetrovanie. Podľa portálu polícia vylúčila cudzie zavinenie. „Nepreverujeme akékoľvek protiprávne konanie,“ povedal hovorca juhočeských policajtov Jiří Matzner. Ďalšie detaily neprezradil.

Viac informácií sa serveru nepodarilo získať ani od záchranárov. „Nepodávame informácie o zdravotnom stave konkrétnych ľudí,“ zdôraznila Zuzana Fajtlová z krajskej záchranky.

Starostka priznala, že prípad miestnych obyvateľov poriadne zasiahol. „Informácie sú nepotvrdené. Pripadajú mi ako špekulácia, ktorá môže dosť ublížiť,“ povedala s tým, že v obci dúfajú, že sa k ním farár opäť čo najskôr vráti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Policie České republiky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM