Aktualizované Zo Slovenska

Polícia UZAVRELA ulice v okolí ministerstva vnútra! Našli podozrivý balík

Polícia uzavrela cestu v okolí budovy ministerstva na Pribinovej ulici v Bratislave a odkláňala dopravu od križovatky pod Mostom SNP až po križovatku v blízkosti Mlynských nív.

Ilustračný obrázok k článku Polícia UZAVRELA ulice v okolí ministerstva vnútra! Našli podozrivý balík
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Na Ministerstve vnútra (MV) SR zasahovala polícia, dôvodom bol nájdený podozrivý balík. TASR o tom informovala Michaela Paulenová z tlačového odboru rezortu vnútra.

Podozrivý balík

„Išlo o nájdený podozrivý balík, preverovali to kolegovia z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave,“ spresnila Paulenová.

Na miesto boli privolaní policajní pyrotechnici, ktorí balík zaistili a odviezli na preskúmanie na kriminalisticko-expertízny ústav. „Prítomnosť nástražného výbušného systému potvrdená nebola. Polícia zisťuje totožnosť osoby, ktorá balík na mieste zanechala,“ dodala Barbara Túrosová, riaditeľka tlačového odboru rezortu vnútra.

Pre preverovanie situácie polícia uzavrela cestu v okolí budovy ministerstva na Pribinovej ulici v Bratislave a odkláňala dopravu od križovatky pod Mostom SNP až po križovatku v blízkosti Mlynských nív.

Prečítajte si aj

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM