Webnoviny - Svet

Polikliniku v Šamoríne zrekonštruuje firma Bala

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA/Tomáš Benedikovič BRATISLAVA 10. augusta (WEBNOVINY) – Zdravotné stredisko Jesenius Šamorín, s.r.o. zrekonštruuje za 1,798 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty spoločnosť Bala, a.s. O zadaní zákazky financovanej z Operačného programu Zdravotníctvo sa rozhodlo 27. júla tohto roku.

Pôvodná predpokladaná hodnota modernizácie polikliniky bola 1,8 mil. eur bez dane. Doručené boli tri ponuky. Kritériami na vyhodnotenie ponúk bola celková zmluvná fakturačná cena (70) a štyri technicko-medicínske parametre.

Rekonštrukcia a modernizácia zdravotného strediska pozostáva okrem iného z výmeny strešnej konštrukcie, prestavby kotolne, výmeny vonkajších a vnútorných výplní otvorov, ako aj nášľapných vrstiev, opravy omietok a náterov, či vybudovania nového výťahu. Súčasťou projektu je i dodávka zariadenia počítačovej tomografie.

Stavebná firma Bala, a.s. so sídlom v Holiciach bola do Obchodného registra SR zapísaná v roku 1998. Ponúka komplexné realizácie nových objektov, okná, žalúzie, roletové a tieniace systémy, ale aj zámočnícke práce, strihanie a ohýbanie výstuží, ale tiež predaj stavebného a hutníckeho materiálu.

SITA

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM