Zo zahraničia

Poľka tvrdí, že je Madeleine McCannová: Rodine sa dcérka stratila pred 16-timi rokmi

Mladá žena sa snaží dokázať, že je stratené britské dievčatko. Svoj účet na Instagrame, ktorý si založila pred pár dňami, zaplavila rôznymi dôkazmi.

Ilustračný obrázok k článku Poľka tvrdí, že je Madeleine McCannová: Rodine sa dcérka stratila pred 16-timi rokmi
5
Galéria

Dvadsaťjedenročná Júlia z Poľska, tvrdí, že môže byť Madeleine McCannová, britské dievčatko, ktoré zmizlo pred takmer 16 rokmi počas rodinnej dovolenky v Portugalsku. Svojim rodičom v Poľsku neverí a podozrieva ich, že pred ňou pravdu taja.

Pred pár dňami si založila instagramový profil @iammadeleinem­ccan, ktorý sa stal v priebehu pár dní virálnym. Má vyše 765-tisíc sledovateľov.

Prečítajte si tiež

Vidí podobnosti

Poľka na sociálnej sieti zverejňuje rôzne fotografie a videá, ktoré majú dokazovať, že môže byť Madeleine.

„Mám rovnaké oči, črty tváre, oči, pery. Mám medzeru medzi zubami. Musím vedieť pravdu. Potrebujem DNA test a hovoriť s rodičmi Madeleine,“ napísala v jednom príspevku Júlia.

Okrem podobností, poukázala aj na to, že nemá veľa spomienok na svoje detstvo. „Moja najsilnejšia spomienka je z dovolenky na horúcom mieste, kde bola pláž a biele alebo veľmi svetlé budovy s apartmánmi. Spomínam si, že som videla korytnačky na pláži a boli tam aj ostatné deti. Svoju rodinu, ale v tejto spomienke nevidím,“ vylieva si srdce mladá Poľka.

Obeť zneužívania

V jednom z videí tiež priznala, že v detstve bola sexuálne zneužívaná, čo viedlo k psychickým problémom a aj k tomu, že sa ako dvanásťročná začala stretávať so staršími mužmi.

Rodičov strateného dievčatka vyzvala, aby jej pomohli. „Musím hovoriť s Kate a Gerrym McCannovými,“ napísala Júlia.

Či je poľské dievča naozaj 16 rokov nezvestná Madeleine by mohli odhaliť DNA testy, s ktorými už údajne McCannoví súhlasili.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy

Madeleine alebo Júlia? Poľka tvrdí, že je stratené dievčatko britskej rodiny
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM