Aktualizované ELA Krimi

Poslanci OĽaNO dostali v zásielke náboj! Patrí tomu, kto ZAHLASUJE za dohodu s USA

Nebezpečné vyhrážanie?! Poslanci strany Igora Matoviča dostali zásielku, v ktorej bol náboj. Michal Šipoš hovorí aj o štvavej kampani opozície.

Ilustračný obrázok k článku Poslanci OĽaNO dostali v zásielke náboj! Patrí tomu, kto ZAHLASUJE za dohodu s USA
Zdroj: TASR/KR PZ v Banskej Bystrici

Poslanci OĽaNO čelia nebezpečnému vyhrážaniu. Dnes dostali zásielku, v ktorej bol náboj. Podľa predsedu poslaneckého klubu Michala Šipoša to má súvisieť s hlasovaním o obrannej dohode s USA.

„V priloženom liste bolo napísané, že kto bude hlasovať za obrannú dohodu s USA, tomu patrí tento náboj,„ uviedol pre TA3. "S pyrotechnikmi sa zásielka otvárala, bol tam aj výhražný text,“ uviedol Šipoš.

Šipoš tvrdí, že ide o súčasť štvavej a agresívnej kampane, ktorú predvádza hlavne opozícia a burcuje ľudí. "Toto nemohol urobiť zdravý človek.”

Dodal, že polícia zásielku prevzala a bude sa ňou zaoberať. Ako však Šipoš dodáva, napriek zastrašovaniu budú hlasovať podľa svojho svedomia a nič ich od toho neodstraší. Väčšina jeho kolegov je podľa neho za obrannú dohodu s USA. "Dvaja či traja poslanci majú ešte nejaké otázky.“

Prípadom sa už zaoberá Národná kriminálna agentúra (NAKA). „Môžeme potvrdiť, že prípadom sa zaoberá NAKA, podrobnejšie informácie zatiaľ nie je možné poskytnúť,“ uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová.

Ilustračné foto

Neprehliadnite aj:

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM